Zvăpăiatul zodiacului: 5 lucruri despre copilul născut în zodia Vărsător

Vărsătorul este cel de-al 11-lea semn zodiacal, începe din 21 ianuarie și se încheie pe 19 februarie.

Copilul Vărsător este un copil foarte special. Îi place să facă lucrurile exact așa cum vrea el, este curios și plin de surprize.

Iată ce trebuie să mai știți despre copilul Vărsător:

1. Este energic.

Este un semn de Aer, iar micul Vărsător este ca un uragan. El nu poate sta liniștit, dar nu este un copil răsfățat, mai degrabă este foarte curios. El este interesat de tot ce se întâmplă în jur. Dacă vi se pare că Vărsătorul nu vă ascultă, să știți că nu este așa. El pur și simplu este foarte distras, are multe gânduri și uită ceea ce îi spuneți.

2. Este încăpățânat.

Este inutil să-i interziceți ceva dacă el vrea cu tot dinadinsul să facă acest lucru. El va face mofturi, va plânge, dar nu firea lui încăpățânată nu va abandona ceea ce și-a propus. O va face numai în cazul în care se plictisește. Nu este nimic rău dacă plânge și chiar dacă planul nu-i reușește. În felul acesta, Vărsătorul învață viața și descoperă această lume.

3. Este sensibil.

Micul Vărsător de la o vârstă fragedă poate „citi” starea de spirit a altora. Ei simt oameni. Dacă mama lui se simte rău, Vărsătorul va înțelege acest lucru și cu siguranță va încerca să o ajute. El o va înveseli, o va distrage de la problemele pe care le are și cu siguranță o va face să zâmbească.

4. Vă va surprinde.

Odată cu nașterea unui copil Vărsător, fiți pregătiți pentru faptul că viața dvs se va schimba radical. Va fi mai interesantă și mai variată. Împreună cu copilul veți învăța o mulțime de lucruri noi și surprinzătoare. Mai degrabă, el va deveni profesorul dvs, și nu invers. Vărsătorul v[ va inspira să încercați ceva nou în fiecare zi. Micul Vărsător vă va forța să experimentați și acest lucru este minunat!

5. Este instabil din punct de vedere emoțional.

Copilul Vărsător ba plânge, ba râde? Nu vă faceți griji, deoarece astfel de schimbări de dispoziție sunt caracteristice acestui semn zodiacal. Permiteți-i copilului să facă față emoțiilor, fiți alături de el.

error: Content is protected !!