Zgârcitul va plăti întotdeauna de două ori: 4 reguli pentru o cumpărătură ideală!

Oamenii care practică shopping’ul știu ce înseamnă să cumperi un lucru inutil sau să cheltui sume excesive pentru un lucru ce nu are nici de departe această valoare.

Dar pentru că omul înțelept învață din greșeli și mai ales din greșelile altora, redacția noastră vă împărtășește câteva sfaturi care vă vor ajuta să aveți un shopping optim și plăcut.

Regula nr. 1. Economia trebuie să fie în bani

Oricând se poate găsi un lucru de o calitate comparabilă, dar la un preț mai mic. E drept că uneori asta presupune alte cheltuieli: timp, efort, oboseală.

Dar este o mare plăcere când găsești lucrul pe care ți-l dorești la un preț mai mic! Astăzi, cu posibilitățile enorme pe care ni le oferă internetul și magazinele online, această perspectivă este mai aproape ca niciodată.

Regula nr. 2. Economisiți pe hainele de sezon!

Dacă vreți să arătați mereu actual, dar în același timp prețurile la colecțiile noi vi se par excesive, există 2 soluții:

1. Procurați piese vestimentare asemănătoare la niște branduri mai puțin cunoscute. Dacă veți dori să păstrați haina și pentru anii următori, o veți putea procura la reduceri la sfârșitul sezonului cu brandul dorit.

2. Găsiți 1-2 trenduri de sezon și procurați 2-3 haine care se înscriu în trend. Apoi pe parcursul sezonului pur și simplu faceți diferite combinații, incluzând măcar o piesă vestimentară actuală.

Regula nr. 3. Clasica se procură din shopping-village

În astfel de Outlet’uri prețurile sunt mult mai accesibile decât în magazinele convenționale, iar uneori chiar și divertismentul modelelor este mai impresionant.

Această soluție vă va ajuta să rezolvați subiectul ținutelor clasice pentru 5-10 ani înainte fără a cheltui sume importante de bani.

Unde nu se merită să economisești

Există lucruri la procurarea cărora nu se merită să economisești: ele trebuie cumpărate rar și pentru o perioadă îndelungată. Din acest motiv ele rar pot fi găsite la reduceri.

Palton. Dacă ați găsit un palton care se așează ideal pe figură, este calitativ și se înscrie în stilul dvs., atunci el vă va servi mulți ani. Nu ezitați să îl cumpărați chiar dacă prețul vi se pare exagerat.

Jachetă. Aici principiile sunt la fel ca și în cazul paltonului, doar că e mult mai greu să găsești o jachetă care să se așeze perfect pe figură. Dacă ați găsit una, cumpărați-o neapărat!

Blugi. Poate ați observat că la promoții ajung de regulă doar modelele care nu se așează bine. Dacă ați găsit așa ceva, sunteți foarte norocoasă!

Rochie ideală. Dacă ați probat o rochie și v-a venit să zâmbiți de bucurie când v-ați uitat în oglindă, atunci nu ratați șansa de a vă completa garderoba cu această minune!

Piese vestimentare de bază pentru stilul dvs. Acestea de obicei sunt greu de găsit și au un rol fundamental în formarea stilului dvs. unic, de aceea astfel de haine trebuie procurate pentru mulți ani înainte.

Bineînțeles economia trebuie să fie un element important când vine vorba de shopping. Dar este esențial ca această economie să atingă doar prețul hainelor, nu însă și calitatea sau mai ales stilul!

Vă dorim să aveți cumpărături reușite și să arătați mereu impecabil!