2 metode eficiente de a înălbi șosetele și cămășile, astfel încât să arate ca noi.

Vă plac cămășile albe, dar din cauza că să se îngălbenesc prea repede renunțați să le purtați? Am găsit soluția perfectă, care va rezolva această problemă! Nuanțele gri sau galbene și petele, care deseori apar după spălare de acum vor rămâne în trecut.

Despre două modalități foarte eficiente de a prelungi viața cămășilor albe, șosetelor și adidașilor, povestește Healthy 108 To You.

Metoda nr.1

Amestecați bicarbonatul de sodiu cu 250 ml de apă caldă. Înmuiați lucrurile albe în acest amestec și lăsați-le peste noapte. Dimineața spălați hainele în modul obișnuit.

Dacă petele galbene sunt învechite, încercați să adăugați în această soluție puțină sare și fierbeți amestecul. După aceasta înmuiați lucrurile în această apă sărată.

Metoda nr. 2

Dizolvați 5 comprimate de aspirină în apă și înmuiați în acest amestec hainele albe pentru 15 minute. După aceasta spălați hainele în modul obișnuit.

De asemenea, puteți adăuga aspirina la detergentul de rufe direct în timpul spălării. Să știți că aspirina îndepărtează foarte eficient urmele de transpirație. Pentru aceasta trebuie să diluați comprimatul de aspirină în puțină apă și să aplicați amestecul direct pe pată. Peste câteva ore spălați haina în modul obișnuit!

Dacă lucrurile dvs sunt pătate – nu vă grăbiți să le aruncați. Pentru început, fierbeți-le în apă cu suc de lămâie și lăsați-le pentru 15-20 de minute să mai stea în această apă clocotită. După aceasta spălați hainele în modul obișnuit.

Dacă nu doriți să fierbeți hainele – este suficient să adăugați în timpul spălării puțin oțet. Acest truc va ajuta să întoarceți hainelor albul imaculat de altădată.

Țineți minte, este recomandat să uscați hainele albe doar la soare.

Care sunt modalitățile dvs de a păstra albul imaculat al hainelor pentru mult timp?