Vopsirea părului în șuvițe 2021: tendințe și nuanțe noi

Doriți să vă schimbați look-ul? Iată care sunt tehnicile de vopsire recomandate pentru acest an.

Șuvițele arată foarte bine și se potrivesc oricui și continuă să fie în fruntea listei și în 2021. Unele femei preferă nuanțele deschise, în timp ce altele le preferă pe cele întunecate, pline de farmec. Doamnele îndrăznețe optează pentru colorarea în mai multe tonuri.

Există mai multe metode moderne de vopsire a șuvițelor.

1.

2.

3.

Balayage.

Aceasta este una dintre cele mai la modă tehnici. Indiferent de textura părului și a tunsorii alese, acesta se realizează atât pe firele deschise, cât și pe cele întunecate. Pentru această tehnică frizerul nu are un anumit plan, ci vopsește părul, urmându-și propria imaginație. Tranziția nu este una bruscă, ci naturală.

4.

5.

Shatush.

Shatush sau sărutul soarelui este una dintre cele mai complicate tehnici, care se bazează pe iluminarea părului întunecat sau deschis, la fel ca evidențierea. Prezintă o trecere lină de la un ton întunecat la unul mai deschis.

6.

7.

8.

Babylights.

Această tehnică va ajuta la o diversificare ușoară a imaginii fără a schimba culoarea de bază a părului. Tehnica se bazează pe decolorarea părului mai aproape de vârfuri și de zona feței, creându-se o iluzie a părului ars de soare. În același timp, părul pare natural și cel mai important frumos. Cel mai eficient Babylights sau “iepurași de soare” arată pe buclele castanii-deschise și blonde.

9.

10.

11.

Tortoise shell.

Este un amestec de balayage și babylights. Aici, tehnica de balayage este luată ca bază, dar părul se vopsește în șuvițe subțiri și sunt folosite mai multe culori.

12.

Bronde.

Este o tehnică complexă, care se realizează în mai multe etape, folosindu-se mai multe nuanțe: o combinație între brown (maro, care poate fi cald sau rece) si blond. Tranziția ușoară arată pur și simplu uimitor!

13.

14.

15.

Ombre.

O altă tehnică de evidențiere care va rămâne la modă mult timp. O trăsătură caracteristică a colorării este trecerea de la o nuanță deschisă la una întunecată.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Colorarea californiană.

Această a devenit populară destul de recent, dar este apreciată de multe femei deoarece este potrivită nu numai pentru blonde, ci și pentru brunete. Tehnica, care constă în iluzia de păr ars de soare, este destul de complicată deoarece crearea unei nuanțe naturale și distribuirea șuvițelor „arse de soare” pe întreaga lungime a părului este un proces foarte dificil.

25.

Evidențierea colorată. 

Această tehnică este foarte solicitată la momentul actual. Implică utilizarea unei nuanțe sau a mai multor tonuri. Puteți opta pentru roșu, roz, albastru, verde sau albastru deschis.

26.

Șuvițe în stil american. 

Această tehnică de colorare creează un efect natural și frumos asupra părului. Deoarece se folosesc nuanțe reci, această tehnică să aseamănă mai mult cu colorarea. Această tehnică se realizează, de obicei, pe părul deschis, dar se poate face și pe părul mai închis la culoare.

27.

Nuanțarea este o tehnică care înviorează părul și se potrivește tuturor.