Vom purta, în sfârșit, haine frumoase și comode: iată care sunt tendințele anului 2022

Moda primăverii și a verii 2022 s-a adaptat la noua realitate: în acest sezon ne așteaptă haine comode și frumoase.

Haine cu sloganuri.

Cu ajutorul acestor haine vă puteți expune opiniile, sunt ca o carte de vizită pentru cei din jur.

Chloé, Coperni, Louis Vuitton primăvară-vară 2022.

Fustă mini.

În următorul sezon vor fi la modă fustele foarte scurte, ar putea fi numite nu mini, ci micro. Aceste modele ne amintesc de anii 90. Cele mai trendy modele pentru această vară vor fi de culori vibrante și cu imprimeuri.

Vor fi la modă și costumele de blugi cu fustă mini.

Mark Fast și Isabel Marant.

Pantaloni largi.

Dacă nu preferați fustele mini, pentru a vă etala picioarele sculptate și bronzul puteți purta niște pantaloni scurți. La prezentările de modă au existat modele de toate lungimile posibile: nu numai Bermude scurte, ci și largi și lungi.

Dacă nu preferați nici pantalonii scurți, încercați o altă tendință a acestui sezon, pantalonii drepți în stil masculin, care au apărut aproape în toate colecțiile pentru femei. Îi puteți purta cu sacou, cu un tricou simplu alb sau cu o cămașă.

Strălucire.

În primăvara și vara anului 2022 ne așteaptă paietele și strasurile, decoruri neobișnuite cu efect de hologramă, care își schimbă culoarea în funcție de strălucirea soarelui. Acestea vor putea fi purtate nu numai la anumite ocazii, ci și în fiecare zi.

În acest an avem de-a face cu niște colecții care ne amintesc de anii ’90, completată de un minimalism curat și cu design care se potrivește perfect atât femeilor cât și bărbaților.