Vlad Lisoveț: Cele mai frecvente greșeli de stil.

Cum să nu faceți: 10 sfaturi a stilistului din Rusia. Acest stilist din federația Rusă este o comoară de declarații despre tendințe, stil și modă. Echipa noastră, drag cititor, a colectat cele mai interesante și de folos sfaturi. Declarațiile se referă la tema cum să nu faceți ceva atunci când vă doriți să arătați la modă. Iată care sunt greșelile de stil, cele mai frecvent întâlnite:

1. Rochia la modă și-a procurat-o, dar coafura tot bufantă și-a făcut-o. Deci, până la urmă, doamna s-a transformat într-o bunică.

2. Parfumul reprezintă inteligența. Dacă vă place parfumul floral sau lemnos, nimeni nu este de vină. Nu otrăviți oamenii! Un puf de parfum este suficient! Sunteți gata de plecare!

3. Când plecați la o nuntă, știți că va fi Oana, Maria și Mădălina. Clar că și soția primarului. În nici un caz nu trebuie să concurați cu nimeni.

4. Femeia noastră în străinătate este recunoscută datorită unui lanț de aur. Pe el clar că mai atârnă niște pandative și semnul Vărsătorului. Se poartă de parcă toți din jur îi datorează ceva. Urât!

5. A mers la un coafor în anul 1992. Tunsoarea era realizată cu mare succes. Până în zilele de azi poartă aceeași tunsoare. De ce? Doar este minunat când te schimbi!

6. Blugi răzuiți și rupți – nu exagerați. Totul cu limită și bun gust!

7. Blană artificială: ”Cum să nu! Ce, sunt o refugiată ca să îmbrac blană artificială? Trebuie să vadă toată lumea că pot să-mi permit una naturală!” Să știți că blana artificială este tendința numărul 1 în prezent!

8. Geanta pare a fi din piele de crocodil, lanțul pare a fi de aur, niște pietre, accesorii…Toate acestea nu merg bine!

9. Stând la un semafor, vezi o fată, ținându-și bretonul cu mâinile din cauza vântului, ca să-i păstreze forma. Acest lucru nu ar trebui să fie făcut vreodată.

10. O doamnă de 54 de ani este vânzătoare la un magazin de produse alimentare. Are doamna nevoie de printuri leopard peste tot, ca să arate mai atrăgătoare…Nu e bine!

Iar acum, în câteva cuvinte, vă vom spune cum ar trebui să fie. 

– Cele mai moderne culori în vestimentație sunt nuanțele de roz și roșu, combinate corect.

– Stilistul sugerează femeilor, în timp ce fac cumpărături, să nu uite de departamentele pentru bărbați. Nu pentru soț, ci exclusiv pentru dvs. Sunt moderne cămășile de croială bărbătească și hainele voluminoase. Puteți cumpăra o geacă cu 2 mărimi mai mare și să o combinați cu o rochie feminină, elegantă.

– A apărut ”conflictul” modei. Încălțămintea sportivă poate fi purtată în ansamblu cu un costum elegant sau o fustă clasică. Iar o rochie poate fi combinată cu niște blugi – leggings. Apropo, blugii de tip leggins nu mai sunt la modă. Acum ar trebui să purtați o pereche de blugi largi, de tip ”banană” sau cei cloș.

– Doamnelor blonde cu părul lung, stilistul le recomandă să nu le fie frică de rădăcinile părului negru. Arată mult mai interesant. Iar o coafură ar trebui să fie lejeră și să arate puțin neglijentă. Ce ține de tunsori – în trend este carre-ul simplu și drept, dar nu sub un unghi lateral alungit. Bretonul ar trebui să fie ușor asimetric, ci nu ideal drept, tuns după o riglă.

– Silueta anilor 90, este numărul unu în tot.

Ce părere aveți, despre sfaturile stilistului? Sunteți de acord? Le veți respecta? Așteptăm cu drag comentariile dvs.