Vizita la doctor – o istorie haioasă. Reacția doctorului este uimitoare!

Citiți această poveste amuzantă până la sfârșit, cu siguranță vă va binedispune. Reacția doctorului este uimitoare!

Era o zi obișnuită de muncă, dar când doctorul a auzit problema acestei paciente, și-a dat seama că se va amuza pe seama ei.

Mama alarmată a bătut la ușa doctorului Schultz. A adus-o pe fiica ei de 17 ani la o consultație și era foarte îngrijorată.

− Bună ziua, doamnă Dobkins! Ce s-a întâmplat? De ce plângeți? Luați loc și povestiți-mi.

− Se întâmplă ceva cu fiica mea, Julia, domnule doctor. De câteva zile nu-mi găsesc liniștea. Sunt zile când nu are poftă de mâncare, dar în altele mănâncă cât pentru 2! A adăugat câteva kilograme în plus, a devenit capricioasă și în fiecare dimineață se simte rău! Doctore, asta se întâmplă deja de două săptămâni!

Dr. Schultz, a examinat-o pe Julia, i-a aruncat o privire serioasă mamei, care nu își găsea locul de griji, s-a uitat din nou la fiica sa.

− D-na Dobkins, o să încerc să vă explic ce are fata dvs. Să vă torn puțină apă?

− Doctore, spuneți-mi, ce e cu fata mea? Nu ne mai chinuiți!

− Julia este însărcinată, doamna Dobkins. E însărcinată în 3 luni.

Pentru o clipă, dr. Schulz a crezut că doamna Dobkins are atac de cord. Fața femeii se acoperi cu pete roșii, ochii erau mirați, era evident că mama ei nu era încântată de asemenea noutate.

− Însărcinata? Ce vreți să spuneți? Ea niciodată nu a rămas în camera singură cu vreun bărbat! Nici vorbă de a avea relații intime! E adevărat, Julia?

− Desigur, mamă! Nici măcar nu m-am sărutat cu vreun bărbat! a răspuns fata indignată.

Medicul s-a ridicat, s-a îndreptat spre fereastră și a privit îngândurat. Au stat preț de 5 minute în liniște. Mama nu a îndrăznit să spună ceva, dar după câteva clipe a întrebat îngrijorată:

– Ce s-a întâmplat, doctore? Totul este bine? Nu ne țineți în suspans!

– Da, doamnă Dobkins, vă mulțumesc, totul este bine. Pur și simplu, știți… Se spune, că atunci când ultima dată s-a întâmplat ceva similar, pe cer a apărut steaua din Betleem și 3 magi. Nu vreau să ratez acest eveniment!

Distribuiți această istorie amuzantă și prietenilor tăi!