16 cele mai răspândite greșeli de modă pe care le comit 98% din femei

Puteți urmări zi și noapte toate tendințele din modă și să mergeți imediat la cumpărături pentru a vă înnoi garderoba. Însă dacă comiteți aceste greșeli, toate eforturile dvs. sunt zadarnice.

Noi am selectat 16 greșeli în modă pe care le-a comis fiecare femeie cel puțin o dată în viață.

Este strict interzis…

1. Să purtați aceeași încălțăminte în fiecare zi

Aveți foarte multe tipuri de încălțăminte, dar purtați doar o singură pereche în fiecare zi și uneori o schimbați la evenimente speciale.

2. Să cumpărați pantofi în care abia vă mișcați

Aveți, probabil, niște dureri insuportabile, dar continuați să vă încăpăținați să le purtați și să vă lăudați cu noua pereche de încălțăminte.

3. Să purtați aceeași geantă în fiecare zi

Două genți diferite poate să vă schimbe în totalitate imaginea. De aceea nu fiți „roaba” unei singure genți foarte încăpătoare (90% din conținutul ei, cu siguranță, nu aveți nevoie).

4. Să nu purtați bijuterii

Cumpărați mereu bijuterii noi, dar, din păcate, acestea rămân doar în cutia cu bijuterii. Acum este timpul să corectați această nedreptate și începeți chiar acum să purtați bijuteriile.

5. Să ieșiți din locuință în maioul de casă

Hainele de casă sunt doar pentru a fi purtate acasă, nu și pentru a ieși undeva cu ele. Mai mult, vă reamintim că nu este igienic.

6. Să ieșiți din casă în pijama

Stilul lenjerie este una, iar ieșirea din casă în pijamaua pentru somn este total altceva.

7. Să ieșiți în oraș în șlapi de plajă și în trening-ul pentru sport. 

Șlapii sunt pentru plajă, iar treningul este doar pentru sala de sport. Mai sunt întrebări?

8. Să purtați hainele preferate atât de des, încât să-și piardă din aspectul său inițial

Aveți două șanse – sau vă luptați cu dorința de a purta aceeași haină perfectă, în fiecare zi, sau cumpărați rochia perfectă în câteva exemplare.

9. Să cumpărați haine necalitative pentru sport

Puteți economisi banii pentru haine extramoderne, dar pentru îmbrăcămintea sport nu trebuie să economisiți. Aceasta poate fi neconfortabilă și poate cauza și traume.

10. Să cheltuiți prea mulți bani pe lucruri ieftine

Zgârcitul plătește de două ori. Această expresie se referă în special la garderoba de bază. Hainele prea ieftine sunt confecționate din materiale necalitative și vor trebui schimbate mai des.

11. Să uitați de fierul de călcat

Cum puteți ieși din casă în haine șifonate?

12. Să cumpărați aceleași haine ca ale prietenilor sau ale vecinelor

Deși sunteți cele mai bune prietene și aveți glumele voastre, dintr-o parte arată destul de straniu.

13. Să nu returnați hainele care nu vă sunt pe măsura dvs.

Este probabil cea mai stranie și nejustificată risipă de bani. Serviciul de returnare în magazine pentru asta a și fost creat, ca cumpărătorii să probeze haina acasă și să stabilească corect mărimea.

14. Să uitați de lenjeria de corecție când mergeți la un eveniment special

Scopul lenjeriei de corecție este de a vă face mult mai deosebită pentru anumite evenimente speciale (prima întâlnire, nunta celei mai bune prietene, petreceri). Ținutele vor arăta mult mai bine cu această lenjerie. Nu uitați despre acest truc.

15. Să purtați ciorapi din diferite perechi

Aici vom face o mică remarcă. Dacă nu ați reușit să găsiți perechea, purtați ciorapi diferiți astfel încât nimeni să nu observe.

16. Să purtați aceleași ținute din săptămână în săptămână

Setul „săptămâna” este destul de comod, dar devine plictisitor. În timpul liber, faceți ordine în șifonier și încercați noi combinații de haine și apreciați-le în oglindă.

Este foarte simplu să fiți frumoase!