În viața femeilor nu există bărbați întâlniți întâmplător…

Multe femei își pun drept scop să întâlnească un bărbat destoinic. Plus se consideră că întâlnirea unui bărbat bun este o simplă întâmplare care nu depinde deloc de femeie. Se crede că un soț blând și iubitor este un eveniment care se întâmplă de la sine. Eu sunt din talpă împotriva unei astfel de gândiri a femeilor!

Această gândire o face pe femeie să fie „vânător”, o seducătoare vicleană, o blondă prostuță și oricine doriți dar nu o femeie regină. Această gândire impune femeile să caute, să aștepte, să lupte, să facă lucruri cu disperare, să cadă în stări de depresie – tot ce este contraindicat unei adevărate doamne.

Sunt convinsă 100% că un bărbat nu i se dă unei femei întâmplător. De femeie se apropie acel bărbat care îi corespunde atât interior, cât și exterior.

Dacă ea nu se respectă, la ea va veni un bărbat dictator. Dacă ea nu știe ce vrea de la viață, va veni un bărbat care nu îi va permite să facă ceea ce îi place. Dacă ea este deprimată, un bărbat care o va deprima. Dacă ea este depresivă, bărbatul îi va induce depresie.

Tot ce se întâmplă în interiorul nostru, mama Natură înțeleaptă reflectă în exteriorul nostru, prin oameni, evenimente, prieteni și în primul rând prin cea mai apropiată persoană – prin soț. Aceste lucruri se întâmplă ca fiecare femeie să-și învețe lecția și să deprindă acele calități care îi lipsesc. Nu are suficient curaj, soțul o va deprima. Nu are un scop în viață, soțul o va face și mai confuză. Nu are suficientă iubire de sine, soțul va adânci acest sentiment!

Și din contra, cu cât femeia are un interior armonios și bine structurat, cu cât mai mare este stima de sine, cu atât mai pozitiv este moralul ei și atitudinea față de viață, cu cât mai bine ea se cunoaște, cu cât mai mult ea se iubește pe sine, cu atât ea va întâlni un soț mai bun. Bărbatul este în primul rând un partener care va reflecta cele mai slabe puncte ale femeii, cele mai fine strune ale sufletului. Cu cât veți cunoaște mai bine despre sine, despre sufletul dvs., despre scopurile dvs., despre emoțiile dvs., cu atât veți avea un bărbat mai bun. Cel puțin, unul mai rău nu veți găsi.

Urmăriți viața femeilor nefericite care au avut mai mulți bărbați și câteva divorțuri. De cele mai multe ori, ele întâlnesc același tip de bărbați. Dacă primul a fost alcoolic, al doilea va fi leneș, al treilea bolnav, al patrulea va fi un papă lapte.

Toți aceștia reprezintă tipul de bărbați slabi, înseamnă că femeia atrage anume astfel de bărbați. Acest lucrul înseamnă că interiorul lor nu este format și ea nu este gata să primească un bărbat puternic, grijuliu, integru. Ea însuși nu este integră, ea însăși nu se iubește, ea atrage un tiran, un înșelător, un superficial – toate acele calități care le poartă în sine. În funcție de atitudinea ei față de sine, așa va fi și soțul ei.

Nu există unirea a două jumătăți. Dragostea este posibilă doar între două personalități, iar nu între două jumătăți deșarte. Dacă dvs. vă veți direcționa energia spre sine, în autoperfecționare, atunci dvs. niciodată nu veți pierde. Fiecare femeie înainte de a se gândi la un bărbat trebuie să se regăsească pe sine, să se iubească pe sine însăși.