Viața acestor 19 persoane, care au mers la un stilist bun, s-a împărțit în înainte și după

De fiecare dată când mergem la coafor avem așteptări destul de mari. Zhanna Muravyova, o stilistă din Lituania, nu își dezamăgește niciodată clientele și clienții: știe să le redea frumusețea și prospețimea, creând imagini stilate și îndrăznețe. Zhanna simte cu adevărat oamenii.

Am rămas nespus de impresionați de schimbările de care au avut parte aceste femei minunate, încât am dorit să vă propunem această selecție cu din seria înainte și după vizita la această stilistă minunată.

1. Această femeie arată minunat! Dacă doriți să vă vopsiți părul într-o culoare modernă, nu ezitați să alegeți o nuanță de blond închis. 

2. O tunsoare reușită ne poate reîmprospăta și întineri. 

3.

4. Roșcată îndrăzneață.

5. Transformare incredibilă.

6.

7. Părul scurt o întinerește nespus. 

8. Noul look i se potrivește de minune. 

9. Un look foarte tineresc. 

10. Nu vă fie teamă de schimbările radicale! 

11. 

12. O schimbare radicală a imaginii.

13.

14.

15. Culoarea închisă a dat saturație și expresivitate chipului acestei doamne. 

16.

17. O tunsoare scurtă poate schimba radical aspectul.

18. Stilista creează look-uri vibrante și îndrăznețe.

19. Cât de important este să alegi culoarea și lungimea potrivită a părului.

Atunci când ne dorim schimbări radicale, primul lucru care ne vine în minte este o vizită la un salon de înfrumusețare! Și acest gând este foarte justificat, deoarece schimbarea culorii sau a lungimii părului ne poate schimba imaginea dincolo de recunoaștere.

Zhanna Muravyova înțelege perfect că oricine vrea să plece acasă fericită de rezultatul final al muncii masterului și, prin urmare, încearcă să justifice sută la sută încrederea clienților săi! Datorită curajului ei, Zhanna creează imagini îndrăznețe și demonstrează că experimentele sunt întotdeauna binevenite!