Veți întineri instantaneu: 5 trucuri importante în materie de machiaj și coafură!

Doriți să fiți tinere mereu? Aflați cum se poate face acest lucru cu ajutorul make-up-ului și al coafurii și ce greșeli ar fi bine de evitat.

Pentru aceasta încercați să respectați următoarele reguli simple.

1. Nu utilizați tonuri întunecate și contururi. Acest lucru este valabil pentru orice zonă a feței. Să începem cu tenul: mai puțin bronz! Pielea bronzată pare mai uscată și ridurile devin mai evidente, iar fața devine mai puțin expresivă.

Dar nu treceți în cealaltă extremă, cumpărând fond de ten de nuanțe prea deschise deoarece o față prea palidă v-ar putea face să păreți bolnavă.

Este bine să alegeți un fond de ten cu efect de hidratare (și mai bine este să utilizați o bază hidratantă pentru make-up) în nuanțe de roz, care îi va conferi pielii prospețime.

Și ar trebui renunțați complet la fardurile de obraz întunecate, optați mai bine pentru nuanțele de roz cu textură cremoasă, care se aplică mai ușor.

2. Sprâncenele definite perfect, în special la baza nasului, vor crea impresia de încruntare. Același efect îl vor crea și sprâncenele tatuate prea întunecate, care deja de mult timp nu mai sunt la modă.

Așa NU

Așa DA

Este mai bine să pieptănați în sus firele vopsite, astfel sprâncenele vor arăta mai natural

Același lucru este valabil și pentru conturul ochilor, al umbrelor de nuanțe întunecate și, bineînțeles, pentru rujul de culori întunecate.

Trebuie de evitat rujul mat deoarece face ca buzele să pară uscate și atrage atenția asupra celor mai fine riduri din jurul buzelor, făcându-vă să păreți mai în vârstă.

Așa NU

Așa DA

Este mai bine să utilizați pentru make-up farduri deschise, de nuanțe bej și creion de culoare maro și să estompați foarte bine fardurile.

Iar în loc de ruj este mai bine să folosiți luciu de buze, chiar dacă va fi de culori aprinse.

3. Coafura trebuie să fie aparent neglijentă, astfel veți părea cu mult mai tinere.

Dacă doriți mai mult volum, uscați părul cu capul înclinat înainte.

Cărarea asimetrică, bretonul și tunsoarea „zdrențuită” la fel vă vor întineri.

Dacă nu doriți să utilizați produse de styling, alegeți doar o fixare ușoară a părului.

Așa NU

Așa DA

4. Cel mai bun machiaj care vă va întineri este cel natural. Nu se recomandă să fie prea mat și nici într-un caz strident. Nuanța corectă a fondului de ten și pielea hidratată constituie deja jumătate din succes.

Așa NU

Așa DA

5. Cea mai bună tunsoare, indiferent de lungimea părului Dumneavoastră, este cea care îi permite parului sa se aranjeze în mod natural, fără mult produse de styling.

Alegeți un machiaj cât mai natural, dar nu uitați de îngrijirea pielii și a părului, astfel veți arăta cu mult mai tinere.