Veți avea nevoie de numai 5 minute pentru ca vasul de toaletă să-și păstreze mirosul proaspăt timp de o lună (un sfat util pentru gospodinele ingenioase)!

Rezervorul de scurgere al unui vas de toaletă obișnuit are mai multe secrete. Pe lângă funcțiile sale imediate, este, de asemenea, un loc minunat unde puteți ascunde diferite obiecte de valoare precum bani, documente importante etc., învelite cu grijă în celofan.

Dar ce spuneți despre ideea de a ascunde un tub de pastă de dinți acolo? Veți rămâne surprinși de asemenea idee, dar vă explicăm imediat care este scopul ei.

Acest secret ne va ajuta să păstrăm prospețimea în toaletă pentru o perioadă îndelungată.

Curățarea și dezinfectarea vasului de toaletă este un lucru foarte responsabil și nu prea plăcut. Producătorii ne propun multe produse de curățare pentru toaletă care sunt destul de scumpe, care contribuie la menținerea curățeniei și a mirosului plăcut în toaletă.

Uitați de ele, de acum veți putea utiliza produse mult mai ieftine.

Veți putea păstra prospețimea toaletei cu ajutorul pastei de dinți cu mentol.

Pentru aceasta luați pastă de dinți obișnuită, chiar și cea mai ieftină, dar este important să aibă în compoziția sa să aibă parfum de mentol. Va trebui să faceți cu acul cât mai multe găuri în tub și să-l puneți în rezervorul de scurgere. Asta e tot. Vasul va fi curat și va avea un miros proaspăt și cel mai important: veți economisi și bani.

Mentolul nu numai va răspândi un miros plăcut, ci va face și puțină dezinfecție. Dar va trebui oricum să spălați toaleta, dar o puteți face mult mai rar.

Toate ideile ingenioase sunt simple.

Distribuiți acest articol util!