Veți arăta ca o domnișoară: 3 culori de păr care vă vor întineri.

Nuanțele de păr alese corect au un minunat efect de anti-îmbătrânire. Încercați aceste trei culori la modă și veți arăta ca o domnișoară.

Culoarea caramel.

Părul în nuanțe de caramel nu este tocmai o noutate, dar a dobândit de puțin timp popularitatea pe care o merită cu adevărat. Este o nuanță frumoasă, care vă va întineri imediat.

Este o nuanță deschisă care luminează pielea, aducându-i un plus de strălucire. Este potrivită pentru orice lungime a părului, dar arată extraordinar pe părul lung.

Este o culoare minunată, dacă aveți părul de culoare castanie. Încercați Balayage sau vopsirea părului în șuvițe, o tehnică prin care părul este vopsit în șuvițe separate, care vor oferi volum suplimentar părului și vă vor reîmprospăta imaginea.

Culoarea spicului de grâu.

Această nuanță deschisă vă va întineri și vă va face chipul mai feminin. O puteți utiliza atât ca nuanță principală, cât și pentru evidențiere.

Pentru un aspect cât mai natural puteți încerca balayage, tranziția de la o nuanță mai închisă spre una mai deschisă, de nuanța spicului de grâu, va arăta minunat.

Culoarea mierii.

Este mai închisă și mai caldă decât primele două culori.

Pentru un look tineresc și proaspăt vă recomandăm să alegeți nuanțe mai deschise sau diferite tehnici moderne de colorare precum balayage sau șuvițe.

Această nuanță frumoasă va oferi și mai multă strălucire părului Dumneavoastră. După cum știți, un păr strălucitor și mătăsos este cheia frumuseții și a tinereții.

În acest sezon vor fi la modă nuanțele cât mai naturale. Șuvițele luminoase vor conferi imaginii Dumneavoastră expresivitate și eleganță, oferindu-i volum suplimentar părului. Cu ajutorul tehnologiei moderne și a unei game largi de tehnici de colorare a părului, vă puteți schimba culoarea părului.

V-au plăcut aceste culori? Așteptăm comentariile Dumneavoastră!