Vestimentație cu efect de întinerire, ce evidențiază avantajele siluetei! 

Primăvara, nu numai natura prinde viață, ci și frumusețea feminină. Dacă decideți să vă actualizați propria garderobă, această activitate ar trebui abordată cu o seriozitate specială. Mai întâi de toate, ar trebui să studiați toate tendințele modei. Acest articol va ajuta doamnele din categoria de vârstă 50+ să-și aleagă foarte simplu o ținută stilată și eficientă.

1. Rochii

Rochiile, nu numai că ajută să arătați feminin. Datorită lor, se dovedește că puteți ”ascunde” avantajos imperfecțiunile siluetei, demonstrând totodată propria individualitate celor din jur. De aceea, dacă aveți niște centimetri în plus la șolduri sau abdomen, vă recomandăm să aruncați o privire mai atentă la rochiile parte peste parte, cu croială asimetrică. În acest fel, linia taliei va fi accentuată favorabil, iar silueta în sine se va alungi vizual. Dar, mai bine ar fi să alegeți opțiuni într-o versiune monocromatică sau cu un print minimalist.

Dacă vă puteți lăuda cu o siluetă subțire și grațioasă, atunci nu ezitați să alegeți modele cu pliuri, mâneci largi sau motive florale.

1.1

1.2

2. Articole din piele

Dacă aveți deja 50 de ani sau veți împlini în curând, nu vă refuzați plăcerea de a purta articole din piele. În ele femeile de vârsta elegantă arată splendid.

Geci cu centură, fuste midi și rochiile A- line sunt opțiuni excelente. Sunt potrivite pentru toate doamnele, indiferent de mărime și tipul de siluetă. Mai au un avantaj – se încadrează perfect în seturi de absolut orice concept, de la stilul casual la stilul de afaceri.

2.1

2.2

3. Pantaloni

Tendința acestei primăveri o reprezintă pantalonii de culoare deschisă. Modelele prezentate în stil clasic pot fi ușor combinate cu orice lucruri – bluze, cămăși, tricouri, cardigane, etc.

Un lucru important este că doamnele mai pline ar trebui să fie atente cu pantalonii de culoare deschisă. Sunt capabili să adauge vizual câteva kilograme în plus.

3.1

3.2

4. Bluze

O femeie de 50 de ani, la sigur nu se poate lipsi de o bluză potrivită. Doar că, ar trebui luate în considerare câteva criterii. Primul este țesătura. Deci, ar fi bine dacă este subțire și vaporoasă, învăluind fin liniile siluetei în unde lejere. Al doilea – paleta de culori. Se recomandă alegerea modelelor monocromatice.

Dacă în această ținută vi se pare că bluza este cam plictisitoare, adăugați niște accesorii. De exemplu, o eșarfă de mătase sau o curea contrastantă.

4.1

5. Cardigan

În primăvara anului 2021, stiliștii recomandă femeilor de 50 ani să creeze seturi cu tot felul de cardigane. În ele nu veți îngheța pe vreme rece și acestea sunt potrivite pentru orice doamnă, fără excepție.

Mai mult, astăzi există o mulțime de modele interesante – de la scurtate și alungite, la cardigane cu croiala ”liliac” și pelerine.

5.1

5.2

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!