Vestimentația pentru primăvară – piesele ce nu pot lipsi din garderoba fiecărei femei în acest sezon.

Fiecare dintre noi, înainte de a ieși din casă, se gândește ce ansamblu de haine să-și aleagă. Această întrebare mereu ne chinuie pe tot parcursul vieții. Iar primăvara, această întrebare adesea devine una foarte importantă. Primăvara este timpul schimbărilor și a transformărilor în aspect și vestimentație. Să nu vă fie frică să experimentați, să nu vă fie teamă de culori intense. Fiți mai îndrăznețe!

Vă vom vorbi despre 5 idei de combinare a pieselor vestimentare, care vă vor ajuta să fiți elegante și moderne în această primăvară. Vă invităm să le admirăm:

1. Jachetă sau palton 

O jachetă neagră din piele naturală și un palton lung, sunt două haine din categoria ”must have”. Ambele haine se potrivesc cu orice culoare, ceea ce este un plus imens, deoarece anul acesta, tendința principală a sezonului este combinarea îmbrăcămintei exterioare de culori mai întunecate cu hăinuțele ușoare, de nuanțe pastelate. Apropo, în această primăvară este la modă să demonstrați picioarele grațioase – să nu vă fie frică de vremea rece!

2. Pulover 

Vremea rece nu este un motiv pentru a ignora moda și stilul! Atunci, când alegeți un pulover cald sau tricotat, nu uitați de culori. Culorile deschise mereu vor accentua imaginea fină și romantică a fiecărei femei. Dar, pentru a nu părea prea palidă, combinați vestimentația cu accesorii frumoase și masive.

3. Jacheta de culoare deschisă este hitul acestui sezon 

Jachetele sau sacourile deschise se potrivesc perfect cu pantalonii îngustați, cu rochiile clasice și blugii. De asemenea, vor oferi imaginii dvs au aer feminin și ușor, de primăvară. Vă recomandăm să purtați accesorii mai întunecate cu jachetele deschise, pentru a reda un contrast original.

4. Pantaloni îngustați, din piele 

Anul experimentării – combinați pantalonii îngustați din piele cu bluze semitransparente, care vă va oferi o imagine inocentă, fragilă și foarte feminină. Vă sfătuim să alegeți pantaloni mai subțiri, astfel încât imaginea să nu devină una vulgară.

5. Rochii 

În vremea caldă și însorită, este mai bine să alegeți o rochie ușoară și seducătoare, care nu va rămâne neobservată de către bărbați. Vă sfătuim să combinați accesorii originale și de lux, cu rochiile din dantelă. În calitate de accesorii folosiți gentuțe din piele, cizme sau chiar pălării elegante.

Fiți mereu frumoase, elegante și moderne!