Vesta tricotată cu nasturi: este perfectă atât pentru domnițe cât și pentru doamnele respectabile

Noul sezon și-a intrat în drepturi și abia așteptați să purtați niște ținute noi în această iarnă? Avem vești bune! Echipa noastră vă propune o idee minunată pentru această iarnă!

Nu lăsați ca iarna sa treacă fără a vă bucura de o vestă pufoasă și călduroasă făcută cu mâinile proprii. Vesta este un obiect vestimentar, care nu se demodează niciodată și pe care o veți putea purta ani la rând. Fiind destul de groasă vesta vă va încălzi atunci, când afară este foarte frig.

Puteți purta haina tricotată originală fără a face ornamente și croieli sofisticate. Este suficient să tricotați uniform și corect. Un model simplu, în stil minimalist va arăta deosebit.

Echipa noastră vă propune un model vestă cu nasturi, care poate fi inclusă cu succes în diferite ținute.

Vesta tricotată pentru femei.

Se realizează foarte simplu: este formată din două părți tricotate, de aceeași mărime, care sunt cusute pe linia umărului. Lateral haina este unită cu nasturi care au și un rol decorativ.

Vesta poate fi croșetată sau tricotată: totul depinde doar de preferințele persoanele și îndemânarea fiecăruia. Mărimea hainei se determină în felul următor: tricotați o bucată cu lățimea de 10 cm și numărați câte ochiuri sunt în această bucată. Numărul de ochiuri obținut va trebuie să fie înmulțit cu lățimea necesară a vestei.

Această veste se potrivește de minune atât copiilor cât și adulților.

Pare a fi ceva foarte simplu, dar arată superb! Este o haină perfectă pentru perioada rece a anului.

Ce părere aveți despre acest model? Așteptăm comentariile dvs!