Constelațiile determină cu ce rasă de câine semănăm – verificați dacă corespundeți descrierii!

Deseori femeile sunt comparate cu pisicile și mulți nu înțeleg de ce! Pisicile sunt toate la fel! Dar în cazul câinilor lucrurile sunt altfel. Doriți să aflați ce fel de câine sunteți în dependență de semnul zodiacal? Citiți horoscopul nostru!

Capricorn – Ciobănesc german

Un câine de serviciu exemplar: fără muncă, se îmbolnăvește, își pierde blana și sensul vieții. Îi este caracteristic, că niciodată nu se va ocupa cu ceea ce nu-i place: poate să vă aducă ciupicii de cameră, dar nu va participa în toate jocurile în care vă jucați cu un pudel. Nu pentru aceasta crescătorii de câini au selecționat această rasă! Să locuiți alături de un Ciobănesc german – înseamnă să trăiți în muncă permanentă: antrenamente, antrenamente și din nou antrenamente. Pe de altă parte acest regim îi disciplinează pe toți în jur. De altfel, ca și viața alături de o femeie Capricorn. Singura diferență este că Ciobănescul german într-o zi se va retrage la odihnă, iar femeia Capricorn – niciodată!

Vărsător – Jack Russel Terrier

Dacă un câine de rasa Jack Russel Terrier a reușit să vă cucerească nu veți mai scăpa de el. Trebuie să-i aruncați mingea mereu ca să se joace. Există, desigur și o altă variantă – îl puteți lăsa în voia sorții: să se distreze singur, dacă este atât de vesel! Dar trebuie să țineți minte, că Jack Russell Terrier nu este doar un cățel vesel, dar și un câine de vânătoare, care este pregătit să intre în vizuina oricui și să se lupte acolo. De aceea, dacă Jack Russel va începe să se distreze singur, există șansa ca acest lucru să nu vă placă. În sensul că veți obosi să ascundeți cadavrele. Mai bine aruncați-i o minge. Și mergeți cu Vărsătorul la plimbare. Altfel, va fi mai rău.

Pești – Ogar afgan

Este o rasă foarte frumoasă. Sau mai bine zis: este o rasă Foarte Frumoasă! Ogarul afgan este întruchiparea perfecțiunii, nu există câine mai frumos ca el. Chiar și faptul, că menținerea acestei frumuseți necesită mult timp și bani nu poate opri pe nimeni. Dar, de dragul acestui câine putem răbda puțin! Este adevărat că Ogarul afgan ocupă de fiecare dată al doilea loc în lista celor mai proști câini. Ceea ce este desigur incorect și o calomnie în adresa lui. Ogorul afgan nu este interesat de părerea nimănui, inclusiv a proprietarilor săi. Această rasă nu este creată să colaboreze cu oamenii. Ogarul afgan nu are alte sarcini, cu excepția unui singur lucru: să înfrumusețeze lumea cu prezența sa.

Berbec – Alabai (Ciobănesc Asia Centrală)

Un prieten adevărat: nu va lăsa inamicul să se apropie și se va ascunde în spatele prietenului său doar pentru a sări brusc la momentul potrivit și a-i mușca pe toți. Este un câine, plin de putere, curaj și stimă de sine. Și este o întruchipare adevărată a încăpățânării: dacă Alabaiul a decis ceva, atunci așa va fi. Doritorii de a se certa cu el vor trebui mai întâi să mute din loc 70 kilograme de carne de Alabai, de la vârful caninilor până la vârful cozii, care este creată special pentru a strivi lupii feroce. Credem că nu se vor găsi prea mulți doritori!

Taur – Basset-Hound

Onorabilul primul loc pe lista celor mai proști câini din lume! Și în același timp a celor mai nefericiți, neîndemânatici și inutili câini. Această rasă de câini este aproape imposibil să fie dresată și instruită. Basset-Hound mereu arată așa, de parcă li s-a spus că peste un minut va fi sfârșitul lumii – în ochii lor este toată durerea umanității nevinovate. Acești câini nu vor să facă nimic, ei vor doar să stea cu culcați într-un fotoliu cald (și încă ceva, este aproape imposibil să-l dați jos de pe acest fotoliu, deoarece este foarte greu și se preface că este surd). În realitate acest câine nu este deloc prost. Doar că este un câine de vânătoare și are capul atât de gol, încât în el să încapă urmele celor pe care îi vânează. Dacă a găsit urma – el nu va renunța la ea până la sfârșit. Și va trebui să mergeți după el, tot traseul până la punctul final, deoarece nimic altceva pentru el acum nu mai contează. Exact ca și în cazul Taurului. Ei nu pot fi întrerupți din calea lor.

Gemeni – Husky Siberian

O creatură înfricoșătoare! Incredibil de frumoasă și neobișnuit de prietenoasă. Combinația dintre aceste calități uimitoare îi face pe toți, chiar de la prima vedere să se îndrăgostească pentru totdeauna de Husky. Să știți că Husky nici nu este o rasă de câine, este o glumă infernală a naturii, care adoră distracția. Acest câine va prinde pisicile, va provoca alți câini la duel, va fura cratița cu mâncare și își va ignora proprietarul. În general, toate acestea pot fi tolerate doar pentru un singur motiv, pe care nimeni nu-l cunoaște. Dar, la urma urmei, mulți decid să țină în casă un Husky și trăiesc cu Gemeni, nu-i așa?

Rac – Collie

Un câine ”multifuncțional”: poate paște turma, dar poate și să vă servească. Acest câine nu poate nici măcar în somn sau fiind pe moarte să nu-și servească stăpânul. Sarcina principală a acestui câine este să strângă întregul șeptel și să-l facă să se miște în direcția corespunzătoare. Desigur, nimeni nu întreabă turma, dacă dorește să meargă în această direcție: disidenții, rebelii și alți renegați vor simți pe propria piele cât de ascuțiți sunt colții acestor câini. Pe de altă parte, dacă ciobanul este un câine de rasa Collie, adică femeia-Rac, vă puteți relaxa și să mestecați în liniște: de restul va avea grijă ea. Doar mestecați cu grijă!

Leu – Yorkshire Terrier

Un cățel glamour: care este prezent la multe prezentări de modă și petreceri elegante. De fiecare dată blana sa este perfect aranjată, iar geantă în care călătorește acest câine deseori este mai scumpă decât însuși câinele. Dar cel mai important este că această rasă de câini este considerată cea mai simpatică din lume – chiar dacă nu sunt foarte frumoși, ei sunt foarte curajoși. O inimioară mică, dar foarte curajoasă! Mereu vrei să-i porți în brațe și să-i săruți. Exact la fel trăiesc și femeile leoaice și nimeni niciodată nu va ști despre calea pe care au parcurs-o până au ajuns aici. De altfel, cum nimeni nu cunoaște despre trecutul întunecat al Yorkshire Terrier, care pe timpuri erau folosiți pentru a face ordine la gunoiște: acești câini reușesc foarte bine să prindă șobolanii, iar la gunoiște șobolani erau cei mai mulți.

Fecioara – Schnauzer uriaș

Nu este un semn bun să întâlniți noaptea pe o stradă întunecată un Schnauzer uriaș. Cei drept este problematic să vedeți un Schnauzer uriaș, deoarece este puternic, rapid, foarte viclean și extrem de feroce. Puțini oameni știu despre asta, pentru că acest câine nu are față: jos are barbă, ochii sunt ascunși de un breton, nu are mimică și nimeni nu știe gândurile acestei fantome negre cu gură de crocodil. Nici măcar proprietarul său. În schimb, proprietarul poate ușor să-și dreseze câinele, deoarece este foarte inteligent și adoră regulile stricte. De fapt, acesta este singurul motiv pentru care acești câini încă nu ne-au nimicit pe toți. Probabil. Poate. Cine să știe ce este în mintea lor – doar sunt Fecioare: ele de asemenea stau cu o expresie absentă pe față și deodată pot avea un comportament foarte ciudat.

Balanță – Chihuahua

Alături de un câine Chihuahua fiecare se simte un erou adevărat: este o cățelușă atât de fragilă, atât de mică, atât de neprotejată! În orice situație neînțeleasă, trebuie să o luați în brațe și să o sărutați în creștet, altfel ea va începe să tremure și să vă privească cu teamă în ochi. Parcă nici nu este un câine, pare a fi o zână mică. O zână fragilă, care este amenințată de întreaga lume: câini mari, copii ciudați cu tot felul de lopățele în mâini, corbi vicleni și pisici sălbatice, care seamănă mai mult cu maniaci în serie. De aceea, micuța Chihuahua vrea să-i distrugă pe toți. Încet, dar dureros. De fapt, doar pentru acest motiv nu sunt lăsate din brațe – ca și femeile Balanțe. Da, în realitate, aceștia nu sunt niște câini obișnuiți. Este un kilogram și jumătate de furie.

Scorpion – Doberman

Un câine diabolic. Infernal de frumos și nebun. Pentru a atinge obiectivul său va merge pe cadavrele dușmanilor săi, iar celor care nu au murit de groază la vederea zâmbetului lor fermecător le va rupe capul fără a încetini alergarea. Deviza lor este: „Domină și umilește”. Este adevărat, că acest lucru se referă doar la persoanele străine. Cu cei apropiați dobermanii ca și femeile – Scorpion își permit să fie ei înșiși: întruchiparea isteriei. Dar incredibil de fermecători!

Săgetător – Staffordshire Terrier

Cel mai bun prieten din lume! Reputația îngrozitoare nu-i împiedică pe acești câini să-i intimideze chiar și pe Labradori. Staffordshire Terrier este întotdeauna fericit: La plimbare? Ura! Să înot? Da, da, da vin! În munți? Desigur! Să car o anvelopă? Vreau două! Mai mult decât orice Stafforshire iubește oamenii – pe oricine: copiii nerezonabili, bătrânii răi și pe cei cu un miros ciudat. Stafford – sunt întruchiparea bunătății, blândeții și pozitivismului. Doar că vor să nimicească restul câinilor. Fiecare cu neajunsurile sale! Cu toate acestea, dacă un Staffordshire Terrier ca și un Săgetător nu va fi tachinat cu propuneri obsesive de dragoste și prietenie – poate totul va reuși.

error: Content is protected !!