Verde nobil: o alternativă de lux a culorii negre în ținutele la modă

Verdele nobil este o alternativă perfectă a negrului.

Nuanțele de smarald sunt acum în top, fiind recomandate de stiliști ca o alternativă ideală a culorilor neutre.

Dacă v-ați plictisit de negru, maro sau gri, acordați atenție paletei verzi.

Cea mai șic ținută formată din nuanțe de smarald: o pereche de pantaloni din piele și un pulover asortat sunt soluția perfectă.

1.

2.

O altă idee este să purtați un fular de această culoare: puneți-l pur și simplu pe umeri sau înfășurați-l în jurul gâtului.

3.

4.

5.

Bentițele de culoarea smaraldului li se vor potrivi perfect atât persoanelor cu părul întunecat, cât și celor cu părul deschis. Iar o haină de blană vă va scoate, cu siguranță, din anonimat.

6.

7.

8.

Puloverele tricotate sunt minunate în sezonul de iarnă. Un pulover verde, o pereche de blugi sau pantaloni sau o fustă vă vor ajuta să creați ținuta pefectă.

9.

10.

Acordați atenție nuanței de kaki, care este foarte modernă în acest sezon. Puteți alege un palton elegant de acestă culoare, veți arăta extraordinar!

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Culoarea verde va echilibra ținutele în stil sportiv; puteți purta un astfel de costum nu numai cu adidași, dar și cu o pereche de bocanci.

20.

Nu uitați de imprimeurile în carouri, alegând nuanțe care se combină cu Bordeaux, cafea, cărămiziu, roșu, liliac sau lămâie.

21.

22.

23. 

Fustele plisate de culoare verde sunt perfecte atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru cele festive.

24.

Nu ezitați să combinați verdele cu alte nuanțe neutre sau aprinse, această gamă se combină perfect cu diferite culori. Iar un accesoriu verde va adăuga și mai multă eleganță ținutelor Dumneavoastră.