”Veni, vidi, vici” – de ce câinii iubesc să doarmă pe pat? 

Majoritatea proprietarilor de câini le permit animăluțelor sale să se culce în pat pe mai mult timp, decât ar vrea să recunoască. Dar avem câteva motive pentru care schimbul de pat cu câinele dvs este foarte benefic. Deci, dacă căutați scuza perfectă pentru a vă lăsa dog-ul în pat în fiecare noapte, verificați această selecție de fotografii gingașe.

1.

2.

Acești câini minunați au decis că au tot dreptul să se odihnească pe pat, alături de proprietar sau chiar în locul lui!

3.

4.

5.

Știați că poza creaturii vă poate spune multe despre animalul de companie? Dacă adorabila creatură doarme pe marginea patului, înseamnă că vrea doar puțin să se odihnească și să nu fie deranjată. Iar dacă câinele s-a ghemuit, înseamnă că va sta puțin aici, apoi va pleca. V-a atins câinele în timp ce dormeați? Bucurați-vă! Asta înseamnă că câinele are o afecțiune profundă pentru dvs. Dar ce înseamnă când câinele stă cu burta în sus? Totul este simplu aici – ori că câinelui îi este cald, ori pur și simplu se bucură de viață.

6.

7.

8.
9.

10.

Apropo, iată câteva motive pentru a-i permite câinelui dvs să se urce sau să doarmă pe pat:

– Câinii sunt cunoscuți pentru abilitatea de a ușura anxietătea la om.

– Câinii ne fac să ne simțim siguri.

– Câinii sunt șmecheri. Dacă li se dă șansa să doarmă în patul stăpânului, o să profite de aceasta. Îi face să se simtă la fel de calmi și siguri ca și noi.

11.

12.

13.

14.

15.

– Alături de câine e cald și confortabil. Mulți proprietari spun că împărțirea patului său cu câinele este minunat, pentru că te păstrează mai cald noaptea.

16.

17.

18.

– Câinii îmbunătățesc simptomele de criză. Cercetările au demonstrat că câinii reduc simptomele deprimării și anxietății. Câinii oferă o iubire necondiționată pe care oameni o simt și o prețuiesc.

19.

20.

21.

Aveți și dvs un câine acasă? Cum vă simțiți în compania lui? Așteptăm comentariile cu drag.