„Vei fi întotdeauna un băiețel mic pentru mine”: o scrisoare emoționantă adresată fiului de la mama sa

Legătura strânsă dintre mamă și copilul ei este un lucru incontestabil și nu dispare nici peste mulți ani, atunci când copilul crește și devine independent. Această scrisoare de la un autor necunoscut va cutremura sufletul fiecărei mame. Cuvintele descriu cu exactitate, ceea ce simt mamele copiilor care au crescut.

„Dragul meu, fiu! Cât de mult aș vrea acum să mă întorc în acele vremuri când erai mic! Îmi doresc foarte mult să pot să-mi amintesc mirosul unui copil nou-născut și să simt din nou bucuria de a legăna un copil în brațe… Măcar încă o dată!

Privesc fotografiile în care ești mic – erai un băiețel frumos, cu o privire ageră. Cât de mult aș vrea să aud acea voce a ta!

Privind la fiii care cresc, stând întinși pe canapea cu o carte în mână, nimeni din noi nu se gândește, că anume aceste momente, peste ani vor părea cele mai fericite clipe pe care vrem să le întoarcem. Nici nu reușim să clipim din ochi, cum acest timp trece și nu mai poate fi întors!

Îmi amintesc foarte bine, cât de des, atunci când nu mai știai cum să mă convingi, plângeai: „Mamă, ascultă-mă pentru o clipă!” Îmi pare rău, fiule, chiar nu am avut răbdare să te ascult și deseori ne-am certat din această cauză. Dar știu despre această problemă a mea și încerc să mă schimb!

Oricum, pentru mine, tu mereu vei fi un băiețel mic, chiar dacă adidașii tăi sunt aproape de aceeași mărime ca schiurile mele.

Fiule, cum ai reușit să devii un tânăr atât de frumos? Sunt mândră de tine! Și îți mulțumesc pentru că în fiecare zi am un motiv să fiu mândră că sunt mama ta.

Maternitatea, într-adevăr s-a dovedit a fi mult mai responsabilă și mai dificilă, decât mi-aș fi putut imagina; eu, ca și alți părinți, am făcut multe greșeli. Dar ceea ce ai devenit este răsplata pentru întreaga mea viață. Alături de tine am avut norocul să înțeleg, ce înseamnă să iubești. Deoarece, a avea un fiu este o aventură atât de interesantă și deloc plictisitoare. Nu mă așteptam la o experiență de acest fel și nici nu credeam că mă voi ciocni cu atâtea dificultăți.

Voi fi întotdeauna mai mare decât tine cu 24 de ani. Este mult. Deși, cred că, cu cât mai mare vei fi, cu atât mai mică va părea această diferență. Vei rămâne mereu, băiețelul meu, iar eu voi fi mama ta; a cea mamă brațele căreia mereu te vor îmbrățișa, a cărei inimă mereu va răspunde la orice necaz sau rugăminte a ta.

Când te văd tânăr, sănătos cu un comportament demn, mă gândesc că ești cel mai bun dar din viața mea.

Mult noroc, fiule! Te iubesc. Mama ta.”