Iată cum au crescut și s-au transformat unele vedete de la Hollywood (Monica Bellucci avea, de pe când era mică, o privire fatală)

Admiram fotografiile vedetelor care apar pe covorul roșu și în reviste, dar este paradoxal faptul că o fotografie retușată, unde persoana apare cu un machiaj și o coafură impecabile, ne impresionează, uneori, mai puțin decât una simplă, din trecut, care surprinde aceeași vedeta dintr-o perspectivă nouă, total diferită, pe care nu o cunoaștem deloc. Anume acesta este farmecul fotografiilor vechi, acestea aduc ceva nou, altceva decât ne-am aștepta.

Sunteți de acord cu faptul că este foarte interesant să admirăm fotografiile vedetelor din perioada în care încă nu se gândeau deloc la carieră?

Echipa noastră a selectat și vă propune în continuare câteva fotografii ale unor celebrități și, după cum vă veți putea convinge singuri, aceste persoane de succes nu erau lipsite de farmec nici înainte de a obține faima.

Observați cum s-au schimbat de-a lungul anilor, dar au reușit, cu siguranță, să-și păstreze farmecul de odinioară.

Angelina Jolie.

Kim Kardashian.

Kendall Jenner.

Monica Bellucci.

Julia Roberts.

Jane Fonda.

Susan Sarandon.

Nicole Kidman.

Cara Delevingne.

Scarlett Johansson.

Gal Gadot.

Emilia Clark.

Jessica Chastain.

Anne Hathaway.

Penelope Cruz.

După cum ați observat, majoritatea vedetelor și-au schimbat radical înfățișarea odată cu trecerea timpului, unele dintre ele sunt chiar mult mai diferite decât ne-am fi așteptat. Unele dintre ele s-au remarcat prin frumusețea lor încă din copilărie. Altele, deși nu ieșeau cu nimic în evidență, au devenit unele dintre cele mai frumoase femei.

S-au schimbat mult aceste vedete de-a lungul anilor? Care dintre ele v-a impresionat cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.