Vedeți cum arată soția și copiii lui Jean-Claude Van Damme!

Mulți oameni știu că înainte de o mare carieră de actor, Van Damme se ocupa cu altceva. A fost un sportiv de mare succes. A fost angajat în arte marțiale la nivel profesional. Deoarece a participat deseori la concursuri, a călătorit foarte mult prin diferite țări.

Desigur, la acea vreme nu știa că va deveni un actor foarte celebru. Totul s-a întâmplat pe neașteptate. Odată, la una dintre competițiile la care a participat Van Damme, el a fost observat de oamenii care aveau legătură directă cu industria cinematografiei.

I s-a oferit un rol într-un film. Primul său rol a fost un succes absolut. Din acel moment, a jucat din ce în ce mai des în filme. Putem spune că cariera sportivului a fost înlocuită cu succes de cariera unui actor.

Viața personală a actorului s-a dezvoltat într-un mod interesant. A fost căsătorit, nu mai puțin de 5 ori! Are 3 copii.

Ultima sa soție a fost a 3-a soție, Gladys Portuguese. Desigur, ca multe cupluri, se ceartă adesea. Dar ei cunosc bine și calea spre împăcare.

Numele real al actorului este Verenberg. Cel mai mare fiu al actorului, Kristovfer, poartă numele Verenberg. El, la fel ca tatăl său, a devenit actor și joacă deja în filme.

Un alt succesor al dinastiei actorilor este fiica lui Van Damme, Bianca.

Joacă și ea în filme, dar în loc de un nume real, fata are același pseudonim.

În ceea ce privește fiul mezin, Nicolas, el este singurul dintre copiii actorului care nu dorește să fie în nici un fel legat de cinematografie. El a ales altă cale.

Care dintre producțiile cu participarea lui Jean-Claude Van Damme este preferata dvs? Așteptăm cu drag comentariile.