Vedeți cum arată acum 13 copii actori, care așa au crescut, încât vrem să întrebăm: ”Cât am dormit?”. 

Unii oameni își petrec cea mai mare parte a tinereții (sau chiar a vieții) încercând să înțeleagă și să se determine, în ce profesie vor să se realizeze. Dar sunt norocoși care și-au ales cariera în adolescență sau chiar în copilărie. Vorbim despre tinerii actori. Încă de la o vârstă fragedă au reușit să-și dezvăluie talentul și să câștige faimă.

Fiind curioși, noi am aflat cum arată acum acei copii, care au jucat în filmele și serialele TV populare.

1. Finn Wolfhard 

Finn Wolfhard, în vârstă de 18 ani, are în spate o mulțime de roluri principale. Faima mondială i-a venit în 2016, când l-a jucat pe Mike Wheeler în ”Stranger Things”. După aceea, actorul a apărut în filmul de groază ”It” în rolul vorbărețului Richie Tozier, apoi în drama ”The Goldfinch”.

2. Jaeden Martell 

Martell, în vârstă de 13 ani, a jucat rolul lui Bill Denbrough în noua adaptare cinematografică a romanului ”It”, de Stephen King. După 2 ani, actorul a jucat un adolescent arogant în detectivul de comedie ”Knives Out”. În 2020 a jucat în mini-seria ”Defending Jacob”.

3. Jack Dylan Grazer   

Este un alt talent despre care lumea a aflat după lansarea filmului ”It”, unde Jack a jucat rolul lui Eddie Kaspbrak. De asemenea, actorul a jucat unul dintre rolurile principale în filmul de acțiune ”Shazam!” și serialul pentru adolescenți ”We Are Who We Are”.

4. Christa B. Allen 

Vă amintiți de comedia fantastică ”13 Going on 30”? Allen a jucat-o pe Jenna Rink, în vârstă de 13 ani – o școlăriță care visa să intre în compania fetelor ”dure”. De atunci, actrița a jucat în principal în seriale. Unul dintre cele mai mari roluri ale sale a fost în drama ”Hævnen”.

5. Neel Sethi   

În 2016, actorul a jucat rolul lui Mowgli în ”The Jungle Book”. După aceea, Neel a jucat în serialul TV ”The Last O.G.”. Alte roluri până acum nu are.

6. Sophia Lillis 

Gloria a venit la tânăra actriță după lansarea filmului ”It”. În 2020, Sofia a jucat rolul principal în serialul TV ”I Am Not Okay with This!” și filmul fantezie ”Gretel & Hansel”. În viitor planifică filmările în filmul ”Dungeons & Dragons”, așa că vom vedea în continuare tânăra talentată pe marile ecrane.

7. Millie Simmonds  

La vârsta de 14 ani, Millie Simmonds a interpretat-o ​​pe fiica cea mare a eroinei lui Emily Blunt, în filmul de groază ”A Quiet Place”. În 2021, fata a revenit la acest rol, jucând într-o continuare.

8. Madeline Carroll 

În 2007, actrița a jucat-o pe Regina Albă în partea a 3-a din ”Resident Evil”. După 3 ani, Carroll a primit rolul principal în melodrama ”Flipped”. După aceea, a jucat cu Jim Carrey în ”Mr. Popper’s Penguins” și Gerard Butler în filmul de acțiune ”Machine Gun Preacher”.

9. Angourie Rice  

Actrița de 15 ani a jucat-o pe fiica lui Ryan Gosling în comedia ”Goodfellas”. Apoi a jucat în ”The Beguiled” și în ”Spider-Man: Homecoming”. În 2019, Rice a apărut într-unul dintre episoadele ”Black Mirror”, cu cântăreața Miley Cyrus, iar 2 ani mai târziu a interpretat-o ​​pe fiica lui Kate Winslet în serialul TV ”Mare of Easttown”.

10. Hailee Steinfeld  

Actrița a devenit vestită după ce s-a filmat în westernul ”True Grit” al fraților Coen. De asemenea, este cunoscută pentru rolul ei principal în filmul ”Bumblebee”. Foarte curând, Hailee va apărea într-o mini-serial ”Hawkeye”, unde o va juca pe protejata lui Clint Barton.

11. Will Poulter 

Will a devenit celebru după participarea sa în filmul ”The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader”. Mai mult, a jucat în comedia ”We’re the Millers” și alături de Leonardo DiCaprio – în ”The Revenant”.

12. Amybeth McNulty 

Actrița în vârstă de 15 ani a jucat în serialul TV ”Anne”, care se bazează pe romanul ”Anne of Green Gables”. Se știe că McNulty va apărea în noul sezon al ”Stranger Things” în 2022.

13. McKenna Grace  

McKenna a început să se filmeze la vârsta de 6 ani. Dar tânăra actriță a câștigat cea mai mare popularitate după lansarea în 2017 a filmului ”Gifted”, în care a jucat un copil minune. În 2021, McKenna a jucat rolul lui Esther Keys în sezonul 4 din ”The Handmaid’s Tale”.

Ce filme și seriale TV ați urmărit cu acești actori și actrițe? Așteptăm cu drag comentariile dvs.