Vedeți ce manichiură fac femeile îngrijite și ”scumpe” (foto)!

Când întâlnești o femeie, în primul rând, toată lumea se uită la față, apoi atrage atenția la mâini. Mai ales mâinile sunt observate la cină într-un restaurant, la semnarea documentelor sau atunci când transmite un obiect cuiva. Mâinile neîngrijite și unghiile urâte în timpul nostru nu pot fi ascunse. Ele sunt observate imediat chiar și la o femeie de lux, ceea ce indică la o atitudine neglijentă față de ea însăși. Dar nu întotdeauna o manichiură vulgară atrăgătoare, cu unghii lungi, vorbește despre gustul bun a unei femei. Totuși, ce design aleg femeile care îngrijesc de ele însuși?

Regulile de bază, care rămân neschimbate de mai mult de zeci de ani, este igiena unghiilor, cuticula tratată și pielea îngrijită a mâinilor feminine. A doua caracteristică este lungimea plăcii unghiei. Aceasta nu trebuie să depășească 3 mm. Dacă unghiile sunt mai lungi, ele pot arăta vulgar și inadecvat.

La capitolul formă există o varietate de opțiuni. În funcție de lungimea degetelor, puteți alege unghiile pătrate, ovale și semi rotunde. Atunci când alegeți o nuanță pentru unghii, pietre și printuri, trebuie de amintit că cu cât manichiura este mai complicată și compoziția mai dificilă, cu atât mai nepotrivit arată pe mâinile femeii.

Principiile pe care se bazează doamnele cu statut înalt sunt simplitatea și minimalismul. Mâinile doamnelor moderne de sânge aristocratic prezintă un design de unghii în nuanțe transparente sau tonuri pastelate.

Top 5 idei de manichiură

1. Clasică franceză

Este o opțiune de succes, potrivită pentru orice ocazie și loc. Puteți să vă îndepărtați puțin de nuanțele obișnuite transparente și albe, adăugând culori bej naturale. Atunci când alegeți nuanțele, este important ca acestea să arate în armonie cu culoarea pielii. Această opțiune de acoperire ascunde perfect neregularitățile plăcii, făcând-o mai bine îngrijită și perfectă.

1.1

1.2

1.3

1.4

2. Bej discret și ciocolată

Timpul face ajustări chiar și în imaginile clasice. În cazul în care o fată vrea să arate scump și în același timp, reținut și nu vulgar, puteți să acordați o atenție la nuanțele de ciocolată și bej. Varietatea lor uimește chiar și cea mai îndrăzneață imaginație – de la ciocolată cu lapte până la cacao bogat.

2.1

2.2

2.3

2.4

3. Culorile vinului

Sunt potrivite pentru acele femei care sunt obosite de nuanțe pastelate. Culorile Burgundy și Bordeaux sunt deosebit de potrivite pentru unghiile scurte. Atunci când alegeți oja, luați în considerare tonul pielii. Nu utilizați imprimeuri și pietricele.

3.1

3.2

3.3

4. Dungi

Arata deosebit de bine pe un fundal clasic francez sau transparent. O dungă minimalistă nu va arăta prea strălucitoare și vulgară, dar va fi potrivită pentru orice ținută și ocazie.

4.1

4.2

5. Nuanțe deschise mat

Arata foarte discret. În acest sezon este deosebit de relevant clasicul francez, folosind tonuri mat. De asemenea, puteți experimenta cu nuanțe de gri.

5.1

5.2

Manichiura laconică, fără decoruri în exces este un indicator al unei femei cu gust bun. Sunteți de acord?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.