Vedetele în apropiere sunt femei obișnuite, sau chiar mai rău!

Suntem obișnuiți cu faptul că pe coperțile revistelor și în “Instagram”, celebritățile arată atât de bine încât, uneori, dorim să ne plângem de cât de imperfectă este pielea sau silueta noastră. Dar, de fapt, nu este așa. Celebritățile sunt la fel oameni, ca și noi: au, de asemenea imperfecțiuni precum coșuri, pori, un relief vizibil al pielii și riduri. În această selecție, drag cititor, vrem să vă arătăm că vedetele nu sunt foarte diferite de noi și că nu merită să ne facem griji din cauza unei fotografii prelucrate, folosind photoshop-ul. Iată și dovada:

1. Charlize Theron 

La 43 de ani, Charlize Theron arată foarte bine. Se vede că îngrijește în mod activ de ea. Fața puțin e slăbită, dar nu e critic. Ne întrebăm altceva: înainte de a apărea pe covorul roșu, actrița a decis să doarmă puțin sau tocmai a ieșit dintr-un salon de frumusețe, de la cosmetician? Are urme ciudate pe obraji.

2. Rihanna 

Din poză, se poate observa că vedetei îi place machiajul, deoarece are pe față o cantitate mare de fond de ten. Cântăreața a exagerat în mod clar cu pulberea: textura este subliniată, firele de păr sunt vizibile și pielea arată nesănătoasă. Nu este cea mai bună publicitate pentru Fenty Beauty by Rihanna.

3. Nicole Kidman 

Să arătăm la fel de bine la cei 51 de ani ca Nicole Kidman! Ovalul feței este clar conturat, doar ridurile mici sunt vizibile, pielea este bine îngrijită. Da, știm că actrița este pasionată de orice fel de manipulații de întinerire, dar Nicole nu a încetat să fie ea însăși. Ea poate fi încă recunoscută, ceea ce este o raritate în lumea modernă. În ceea ce privește machiajul, arată foarte demn.

4. Melania Trump 

Bănuim că fără plastic conturat și alte operațiuni interesante, doamna Trump nu a reușit. Indiferent de manipulări, prima doamnă din SUA, la vârsta de 48 de ani, arată la vârsta ei. Fundația pe fața fostei modele este aplicată neuniform, se pare că artistul de machiaj a uitat de primer. Bronzer-ul îmbibat în pori îi face pielea roșcată, iar rujul iese prea clar din conturul buzelor.

5. Megan Markle

O iubim pe Megan Markle pentru că nu contribuie la procedurile de întinerire și arată natural, cu riduri pe frunte și pe ochi. Machiajul ducesei Sussex este destul de ușor: fondația de ten și pulberea sunt invizibile, ceea ce nu se poate spune despre fardul de obraz. Nu înțelegem, de ce fata nu folosește fardul de obraz cremă – arată mult mai natural. De asemenea, am observat că actriței nu-i place foarte mult să utilizeze scrub-ul pentru buze: rujul aplicat pe buze este neuniform și i-a subliniat relieful.

6. Madonna 

Uimitor, dar machiajul lui Madonna, în apropiere, arată foarte frumos – un ton uniform, sprâncene naturale și săgeți perfect conturate pe pleoape. Relieful pielii este ca și cum ar fi ”blocat”, astfel încât vârsta nu este atât de accentuată.

7. Katy Perry 

Ne amintim cât de cool arăta acest machiaj de departe. Dar, din apropiere, desigur, lasă mult de dorit. Umbrele și paietele s-au împrăștiat, fondul de ten a intrat în pliurile nazale, iar conturul buzelor deviază generos cu câțiva milimetri. Acum știm secretul unei imagini scenice de succes!

8. Chris Jenner 

Kris Jenner arată bine la 63 de ani. Urmează tendințele și continuă să se întâlnească cu bărbați, care sunt de două ori mai tineri decât ea. În machiaj, de asemenea, ea urmează tendințele de bază: genele lungi, sprâncenele grafice, ochii smoky eyes și rujul bej. Oare ia un exemplu de la Kim?

9. Kim Kardashian 

Kim Kardashian aproape întotdeauna arată perfect în fotografii. Probabil, merită să fie mulțumită fondurilor de ten mate. Dar privind-o de aproape, produsele cosmetice subliniază absolut totul. De exemplu, acum vedem perfect toți porii și ridurile mici, care sunt cu siguranță invizibile fără machiaj.

10. Cardi B 

Fundația Cardi Bi își trăiește viața sa: este văzută pe pliurile nazale și sub bărbie, ceea ce îmbătrânește vedeta. Sprâncenele fetei par a fi scrise, folosind o riglă, la fel ca machiajul ochilor (uitați-vă la colțul exterior). Make-up artiștii ar trebui să se străduie mai bine.

11. Kylie Jenner 

Machiaj clasic Kylie Jenner: ton mat, extensii de gene, buze bej. Nu ar fi nimic dacă nu ar fi fost sprâncenele ciudate, subliniate (sau murdare) cu un ruj de nuanță necorespunzătoare.

12. Julia Roberts 

Micile riduri ale Juliei Roberts o înfrumusețează pe ea, pentru că actrița zâmbește întotdeauna și se bucură de viață. Ce e în neregulă cu asta? În machiajul vedetei, putem menționa doar un singur punct controversat – sprâncenele destul de accentuate și de o lungime necorespunzătoare.

13. Jennifer Aniston 

Jennifer Aniston va rămâne pentru totdeauna în mintea noastră Rachel Green de 30 de ani din Friends – cu pielea perfectă, silueta admirabilă și coafura îngrijită. Da, Aniston a împlinit deja 50 de ani și are riduri, dar vom nega totul.

14. Gwen Stefani 

Situația în care a exagerat cu de toate este bine cunoscută în cazul acestei vedete. Fond de ten radiant, pudră mată, gene false luxuriante, sprâncene clar desenate, creion alb prea vizibil pe mucoasă…și aceasta este doar o mică parte a descrierii imaginii cântăreței. Gwen, nu face asta!

15. Bella Thorne 

N-o să vă vină să credeți, dar Bella Thorne are doar 22 de ani. Privind această fotografie nu poți spune asta! Fetei îi place să folosească fond de ten mat, ceea ce subliniază porii și ridurile invizibile. Actrița adoră machiajul Instagram: sprâncene grafice și buze voluminoase, deoarece folosește filler-ul.

Ce credeți despre tendința de a exagera cu produsele cosmetice? Așteptăm cu drag comentariile dvs.