Vedete care au aceeași vârstă, dar îmbătrânesc într-un mod diferit

Unele vedete, născute în același an, arată foarte diferit: pot avea, spre exemplu, ambele câte 40 de ani, dar una arată ca un adolescent, în timp ce alta pare mult mai în vârstă.

Care ar putea fi cauza? Genele, modul de viață sau alți factori?

Vă propunem în continuare câteva fotografii ale unor celebrități care, deși sunt din același an, arată de parcă ar fi de vârste diferite. Timpul este necruțător pentru unii dintre noi.

Liam Hemsworth și Thomas Sangster, 29 de ani.

Hemsworth pare destul de matur, în timp ce Sangster, dimpotrivă, pare mult mai tânăr. Dacă nu am ști câți ani are, am putea crede că nu are mai mult de 18 ani.

Andrew Lincoln și Jim Parsons, 45 și 46 de ani.

Ambii actori s-au născut în 1973, dar Parsons pare mult mai tânăr.

Britney Spears și Natalie Portman, 38 de ani.

Sunteți de acord că Natalie Portman pare mult mai tânără decât Britney Spears?

Jared Leto și Martin Freeman, 47 de ani.

Acesta este exemplul nostru preferat atunci când este vorba de vârstă. Jared Leto nu se schimbă deloc, am putea crede, cu ușurință că are 25 sau chiar 20 de ani. Nu putem spune același lucru despre Freeman, care pare mult mai în vârstă. Ambii s-au născut în același an, în 1971.

Russell Crowe și Keanu Reeves, 55 de ani.

Ambii actori s-au născut în 1964. Russell Crowe pare mult mai în vârstă decât Keanu Reeves care arată foarte bine la vârsta sa.

Timpul nu iartă pe nimeni, anii care se scurg ne aduc înțelepciune și noi experiențe, dar acestea lasă amprente pe chipul nostru.