Cele mai inutile lucruri vă pot servi pentru amenajarea superbă a grădinii

Ce poate fi mai plăcut decât să savurezi un răzor de flori bine amenajat în plină vară? De multe ori ni se întâmplă ca lucrurile vechi să devină inutile și să ajungă rătăcite prin magazie sau, mai rău, aruncate la gunoi.

Dar astăzi veți vedea că aparent cele mai inutile lucruri vă pot servi pentru amenajarea superbă a grădinii. Dar să lăsăm teoria și să trecem la exemple concrete.

Amenajarea răzorului de flori

1. Cizme vechi

Chiar și încălțămintea veche, pe care nu mai țineți minte unde ați pus-o, poate crea un peisaj estetic impresionant.

2. Ghiveci de lemn

Acest ghiveci minunat în stil rustic poate fi făcut dintr-o găleată de lemn sau un butoiaș micuț.

3. Umbrelă

Să aruncăm umbrela veche ce s-a defectat? Nici vorbă! Priviți ce imagine incredibilă puteți obține cu ajutorul umbrelelor în grădină.

4. Mașină

Ce ziceți de un răzor amenajat pe o mașină veche? N-am văzut niciodată o idee mai originală și mai impresionantă totodată!

5. Geamantan

Geamantanele vechi nu mai sunt la modă, dar pot fi reutilizate într-un mod cu totul neașteptat. Un astfel de răzor de flori va fi bijuteria curții dvs.

6. Ceas

Un ceas cu deșteptător în stil retro va fi un adăpost de încredere pentru florile dvs.

7. Bicicletă

Mijloacele de transport creează o imagine superbă în grădină! Bicicletele vechi vă vor ajuta să impresionați musafirii ori de câte ori vă vor vizita.

8. Roabă

Roaba veche vă poate servi încă mulți ani dacă o veți folosi cu inteligență!

9. Mobilă veche

Practic orice piesă de mobilier vechi poate juca un rol impresionant în grădină. Aceste răzoare de flori parcă sunt rupte dintr-o poveste!

10. Lustră înflorită

Ghivecele suspendate sunt pur și simplu fermecătoare!

11. Compoziție din blugi

Nu știu cine s-a gândit să folosească în acest fel blugii vechi, dar cu siguranță e vorba de un geniu…

12. Pantofi

Pantofii dvs. preferați nu mai sunt buni de purtat? Nu vă grăbiți să îi aruncați! Priviți ce frumusețe puteți obține folosindu-i în grădină!

13. Pălării

Designul gardului sau a pereților exteriori vă pare prea sărac și plictisitor? Dacă aveți câteva pălării vechi, puteți rezolva această problemă cât ai clipi din ochi!

14. Gentuțe

Gentuțele se demodează foarte repede, dar asta nu înseamnă că ele devin imediat inutile! Iată ce ghivece simpatice se pot obține cu ajutorul lor.

15. Anvelope

Orice șofer are în garaj anvelope vechi de care nu mai este nevoie. Ele pot juca un rol estetic superb în grădină! Cauciucurile pot fi vopsite ușor în orice culoare doriți, iar variantele de decor a grădinii cu ajutorul lor sunt aproape nelimitate!

Sfat din partea redacției

Atunci când faceți răzoare și ghivece improvizate în grădina dvs., un element important pe care nu trebuie să-l ignorați este drenajul. Lipsa acestuia poate provoca moartea prematură a plantelor, de aceea asigurați-vă că oricare dintre soluțiile de design aleasă de dvs. are găuri de drenaj.

Iată cât de divers poate fi universul grădinii dvs., e suficient să aplici puțină imaginație și să ai voința de a schimba lucrurile spre bine!