Vârsta și moda: cum să vă găsiți stilul potrivit la vârsta de 60 de ani?

Multe femei mature consideră moda interesul tinerilor, dar în zadar. Viața modernă oferă femeilor posibilitatea de a arăta așa cum își doresc, indiferent de cifrele din pașaport. Mai mult, puteți arăta grozav fără a imita tineretul.

Cum puteți arăta super elegant după 60 de ani?

În primul rând, nu trebuie să uitați de confort, ceea ce este deosebit de important pentru femeile mature. De aceea, renunțați la stilurile incomode, tocurile înalte, combinațiile complexe. Concentrați-vă pe simplitate și stil concis.

1.

Pantaloni îngustați, moderat scurtați, combinați cu un pulover cu croiala liberă constituie un set minunat. Combinația nuanțelor de gri și dovleac arată deosebit de avantajoasă.

2.

Nu vă fie frică de nuanțele bogate și combinațiile de culori stilate. Desigur, paletele neutre sunt minunate pentru o ținută matură, dar accentele suculente fac ca ținuta să fie mai expresivă. Pantaloni confortabili în nuanța de lavandă + tricou alb + sacou galben deschis – obțineți un trio original.

3.

4.

Alternativă

Chiar dacă decideți să pariați pe un set total black, totuși completați-l cu un articol luminos, ce vă va împrospăta imaginea, de exemplu, un cardigan galben.

5. 

6. 

Soluția perfectă pentru toate vârstele – pantaloni drepți albi. Pot fi combinați cu aproape orice culoare și formă.

7. 

8.

Dacă situația necesită mai multă rigoare, încercați combinația de negru și gri. Pantaloni negri, top negru, pantofi asortați și o jachetă gri reprezintă un set versatil. Puteți merge oriunde în acesta.

9.

10.

11.

12.

Pentru ieșire 

Culoarea albă împrospătează, nu uitați să o includeți în look. O tunică albă, o eșarfă frumoasă și pantaloni confortabili – obțineți un ansamblu în care puteți merge oriunde și veți arăta uimitor.

13. 

Nu vă fie frică de paltonul alb. Deși se murdărește repede, este un articol șic. Paltonul alb transformă literalmente orice ținută.

14.

O altă opțiune atrăgătoare este paltonul de culoare roșie. Principalul lucru este să alegeți o nuanță mai calmă și să o combinați corect. O rochie feminină este baza perfectă pentru imaginea cu paltonul roșu.

15.

Doamnele care preferă haine mai versatile ar trebui să cumpere un palton clasic de culoare neagră, care e și mai practic. Poate fi combinat cu absolut orice.

16. 

O alternativă excelentă la palton sunt pelerinele, poncho, cape. Ascund perfect imperfecțiunile siluetei și arată bine cu pantaloni îngustați.

17.

18.

După cum vedeți, hainele la modă nu sunt doar pentru femeile tinere, ci și pentru femeile mature.

Imposibilul e posibil!

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!