Vară stilată: ținute moderne pentru doamnele mature

Fiecare femeie se poate îmbrăca modern, elegant și frumos. Și nu contează câți ani are. Iar după vârsta de 60 de ani hainele stilate și de calitate sunt necesare chiar mai mult decât la ​​20 de ani. Tinerele arată drăguț în orice haină, dar doamnele mature ar trebui să aleagă mai atent modelele.

Exemple de ținute. 

1. Rochii albe și albastre cu imprimeu.

Combinația de alb și albastru este proaspătă și plăcută. Prima rochie de lungime midi cu mâneci scurte, croială pe jumătate raglan este completată cu un colan subțire cu ciucuri. A doua rochie este maxi și are fustă multistrat.

2. O rochie foarte simplă și foarte elegantă din in bleumarin. Rochia este dreaptă, fără mâneci, cu tăieturi laterale. Sandalele bej și geanta maro cu imprimeu auriu completează perfect ținuta.

3. Rochie albă multistrat. Feminină și stilată, rochia arată minunat în combinație cu accesorii neutre.

4. Nici modelele cu imprimeuri florale strălucitoare nu trebuie evitate. O pereche de pantaloni drepți va arăta grozav cu un top alb cu bretele late. Imaginea este completată de bijuterii în nuanțe care repetă culorile imprimeului. A doua ținută este formată dintr-o o rochie cu o croială simplă, care nu are nevoie de decorațiuni suplimentare.

5. Hainele confecționate din stofe vaporoase arată spectaculos în sezonul de vară. Este mai bine să alegeți modele cu o croială simplă, deoarece culoarea frumoasă și stofa dată arată minunat. Tunica cu tăietură asimetrică arată, de asemenea, minunat în combinație cu pantalonii albi.

6. Două ținute alb și bej. Prima opțiune este o fustă maxi dreaptă albă combinată cu o cămașă largă bej. A doua ținută este formată din pantaloni largi și un cardigan bej.

7. Două ținute cu topuri negre. În primul caz, s-a ales un top care seamănă cu un tricou fără mâneci, pentru acesta a fost selectată o fustă maxi neagră cu imprimeu floral. În al doilea avem un top cu bretele late combinat cu pantaloni palazzo lungi și largi, negri cu buline mici.

8. Costum cu pantaloni de culoare maro deschis. Pantalonii conici au talie elastică, ceea ce îi face foarte comozi. Partea superioară a costumului este formată dintr-o cămașă.

9. Două ținute în tonuri bej și maro. Costumul este confecționat din țesătură bej cu puncte maronii de diferite dimensiuni și constă dintr-o fustă conică și un top fără mâneci. A doua opțiune este o fustă dreaptă maro și o bluză albă fără mâneci.

10. Două look-uri comode pentru vară. În primul caz avem o rochie de culoare kaki, cu o croială simplă. Al doilea este un costum alb, format dintr-o fustă creion și o bluză largă.

11. Alte două ținute alb și bej. Rochia albă cu volane arată grozav cu pantofi bej și geanta de culoare neutră. O opțiune la fel de stilată este fusta midi îngustă și puloverul ușor supradimensionat. Pentru acest look s-a ales o pereche de încălțăminte crem.