Vara este în toi: 45 ținute elegante de vară pentru femeile de toate vârstele

Vara acestui an va fi sezonul ținutelor elegante și stridente, care ar trebui să fie deschise, dar nu și vulgare.

Printre cele mai populare culori vor fi diversele nuanțe de roșu, oranj și roz. E curios că în acest an veți putea asorta în aceeași ținută diferite culori țipătoare fără a fi acuzată de lipsă de gust sau simț al stilului.

Tendințele sezonului vor crea o ocazie perfectă ca să vă manifestați gingășia și feminitatea.

În garderoba de bază pentru această vară trebuie incluse multe modele de rochii, indiferent de lungime.

Ținutele expresive, atât de populare în acest sezon, se vor potrivi ideal femeilor cu fire romantică, ce și-ar dori să scoată în evidență atuurile figurii și ale caracterului.

Garderoba de bază în vara anului 

Fusta creion ar trebui să fie o piesă indispensabilă a garderobei dvs., iar accentul pe culori pastelate vă va crea o ținută extrem de actuală.

Ținute pentru femei cu forme generoase

Moda contemporană le permite femeilor plinuțe să aibă o gamă extrem de variată de ținute și stiluri, care pot fi alese în funcție de ocazie, vreme sau dispoziție.

Probabil femeile cu forme generoase au nevoie de ceva mai mult timp pentru a găsi haina ideală, dar efortul se merită pe deplin, căci se poate obține o ținută excepțional de frumoasă și echilibrată.

Pălăria în ținutele din vara 

În perioada caldă a anului pălăria nu este doar un accesoriu, ci o piesă vestimentară cu o funcție foarte importantă. Protecția împotriva razelor solare poate fi asortată foarte armonios cu stilul și feminitatea.

Pălăria de vară trebuie să fie un element de stil foarte expresiv, de aceea de multe ori i se adaugă piese de decor suplimentare.

Ținute cu pantaloni scurți 

Vremea caniculară impune soluții vestimentare extreme, iar pantalonii scurți asigură și confortul necesar, și un stil interesant.

În ceea ce privește pantalonii scurți, denimul este materialul ideal pentru plajă, plimbări prin parc și alte activități cotidiene.

Ținute de vară pentru femei trecute de 40 de ani

Multe femei trecute de 40 de ani preferă ținute în stil clasic, iar perioada caldă a anului nu este o excepție. Într-adevăr clasicul este o alegere foarte bună pentru femei mature, căci scoate în evidență frumusețea și feminitatea lor.

E curios că în acest an revin în trend modelele maxi, care transmit în mod deosebit șicul și grația ce caracterizează femeile de această vârstă.

Garderobă pentru domnișoare în vara 

În cazul domnișoarelor și femeilor tinere vestimentația trebuie să sublinieze atuurile siluetei, dar și stilul și expresivitatea caracterului.

Rochiile vaporoase și sarafanele sunt alegeri excelente pentru perioada caldă din acest an.

Sarafane pentru evenimente speciale

Dacă aveți planificate pentru această vară nunți sau alte evenimente speciale, o opțiune sigură ar fi pentru dvs. un sarafan elegant în stil clasic. În acest sezon stilurile retro și boho sunt de o actualitate deosebită.

Pentru astfel de ocazii culorile clasice deschise sunt cele mai potrivite, dar dacă asortați bine accesoriile și încălțămintea, puteți alege și modele de culoare neagră sau albastru închis.

Când formați garderoba pentru sezonul cald din acest an, rețineți că cel mai important e ca hainele să vă sublinieze caracterul, tandrețea și feminitatea. Vara este anotimpul în care ne putem manifesta frumusețea la maxim! Vă dorim să savurați din plin această perioadă frumoasă și să arătați mereu impecabil.