Vara în oraș: 10 look-uri elegante de vară pentru doamnele de 40-50 de ani

Ținutele de zi cu zi ale unei femei de peste 40 de ani ar trebui să constea nu doar din lucruri practice și confortabile. La această vârstă minunată ar trebui să ne gândim și la eleganța imaginii.

Vă propunem în continuare 10 seturi elegante și sofisticate pentru vară din care să vă inspirați pentru a arăta minunat în această vară.

Rochia este o imagine gata făcută. Completați-o cu un accesoriu laconic si pantofi cu tocuri joase, stabile. Midi este lungimea optimă pentru Dumneavoastră.

Pantalonii tricotați sunt cea mai practică soluție pentru fiecare zi.

Purtați-i cu o bluză delicată sau cu o cămașă stilată cu imprimeu. Dacă alegerea Dumneavoastră a căzut pe o haină cu imprimeu, atunci restul detaliilor imaginii ar trebui să fie uni.

Pantaloni albi și cămașă rochie albă. O centură lată vă va pune în valoare talia, iar geanta originală va adăuga caracter imaginii.

Într-o rochie de in este mult mai ușor și mai plăcut să suportați căldura deoarece corpul „respiră”. Albul este o culoare de vară, care subliniază bronzul și împrospătează look-ul.

Rochia midi din dantelă este o alegere excelentă. Nuanța coral va adăuga culoare și vă va întineri aspectul.

O bluză largă din dantelă și o pereche de pantaloni formează împreună o ținută foarte originală. Sandalele cu toc stabil și geanta compactă completează cu succes acest look.

Fiecare femeie ar trebui să aibă în garderobă cel puțin o salopetă. Această nuanță de albastru este foarte nobilă și stilată.

Fusta plisată este o piesă de bază deoarece liniile verticale alungesc vizual silueta. Această fustă plisată pestriță se combină foarte bine cu celelalte piese ale ținutei.

Într-o seară răcoroasă de vară purtați un sacou alb peste o rochie cu imprimeu și veți arăta excelent.