Vara 2020: tunsori pentru părul de lungime medie la modă în acest an

Tunsorile de lungime medie sunt feminine, arată foarte bine și nu este necesar să petrecem ore întregi pentru aranjarea lor. Cele mai recomandate tunsori medii sunt bob, mullet sau în scări.

Tunsoarea Bob pentru vara anului 2020.

Orice femeie poate opta pentru această tunsoare, indiferent de vârstă, tipul părului, ten sau ovalul feței. Un avantaj important al acestei tunsori este capacitatea sa de a corecta liniile feței, scoțând în evidență trăsăturile fine și frumoase.

Această tunsoare este preferata multor femei și datorită faptul că se aranjează destul de simplu, iar acesta este un avantaj important pentru ritmul nostru de viață. Va fi suficient să aveți la îndemână un uscător de păr, un pieptene și spuma de păr. Puteți face din ea și o mulțime de coafuri pentru ocazii mai speciale.

În sezonul de vară vor fi la modă atât coafurile cu părului neted cât și răvășit.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Mullet. 

Deși unele persoane critică această tunsoare, dacă este realizată corect, încadrează fața, scoțând în evidență trăsăturile frumoase. Dacă preferați tunsorile mai îndrăznețe, atunci optați pentru tunsoarea Mullet. Lungimea acesteia poate varia în funcție de preferințele Dumneavoastră.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Revenirea bretonului.

În acest an bretonul este din nou la modă! Acesta este un detaliu foarte important care ne completează perfect tunsoarea.

17.

Bretonul este un element-cheie al unei tunsori la modă. În următorul sezon se va purta atât bretonul drept cât și cel oblic.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Dacă decideți să faceți o schimbare în această vară, consultați-vă mai întâi cu un coafor de încredere.

V-au plăcut aceste tunsori? Așteptăm cu dragă comentariile Dumneavoastră!