Vă îmbătrânesc fără speranță: aceste 3 tipuri de tunsori ar trebui să fie evitate de femeile după 40 de ani

Fiecare femeie vrea să fie mereu frumoasă și atrăgătoare. Multe dintre ele optează pentru proceduri de înfrumusețare, aleg haine moderne, dar oricum nu reușesc să pară mai tinere. Care ar fi cauza? Coafura. Anume aceasta adaugă nota finală imaginii. O coafură interesantă și la modă va înfrumuseța și reîmprospăta orice femeie, dar una nepotrivită va reduce eforturile la minim.

Iată ce coafuri adaugă ani și cum să le înlocuim pentru a părea mai tinere.

Gavroche.

Gavroche este un salut din anii 70, dar trebuie să știm că nostalgia nu trebuie confundată cu tendințele.

Bretonul neuniform, părul lăsat lung la spate și scurt la tâmple deschid fața și o măresc. De aceea ar fi bine să lăsăm această tunsoare tinerelor, iar noi să optăm pentru un pixie laconic sau un shaggy jucăuș.

Părul lung și cărare la mijloc.

Nu facem apel să vă tăiați imediat părul. Dar trebuie să nu uităm de faptul că părul nostru nu mai este la fel de des și strălucitor ca la 20 de ani.

Dacă nu doriți să arătați ca o sirenă în vârstă, atunci nu-l creșteți până mai jos e omoplați și evitați cărarea la mijloc.

Beanie.

Tunsoarea se numește așa pentru că seamănă cu o căciulă și, pe lângă faptul că scoate în evidență ovalul feței, care nu întotdeauna este perfect, mai este și depășită.

Procesul de îmbătrânire este normal și natural prin care orice trece fiecare persoană. Deși acesta este inevitabil, există multe trucuri cu ajutorul cărora putem ascunde cu succes semnele înaintării în vârstă, unul dintre ele fiind o tunsoare reușită.