Fusta Palazzo, feminină și elegantă – un trend pentru această vară! Descoperiți 14 modele stilate.

Fusta Palazzo este o alegere elegantă și feminină pentru toate ocaziile.

Feminitatea și rafinatețea sunt mereu în tendințe, dar tendința spre comoditate are nevoie de diferite soluții interesante și non-standard. Fusta-Palazzo în realizate nu este o fustă, dar arată ca o fustă. Acest model neobișnuit de pantaloni a apărut în prima jumătate a secolului al XX-lea. Acest pas avangardist în modă a fost susținut de Marlene Dietrich, Greta Garbo și Catherine Hepburn. Anume de atunci fusta Palazzo ocupă periodic poziții de lider în tendințele modei.

Cuvântul Palazzo provine din limba italiană; acest model de pantaloni combină frumusețea, eleganța și comoditatea. În acest sezon vor fi foarte în vogă. Designerii s-au depășit pe ei înșiși venind cu mai multe idei interesante.

Fusta Palazzo accentuează foarte frumos talia. Puteți include acest model, fiind unul foarte versatil, în ținutele de zi cu zi ori în cele de seară. Modelele cu mai multe straturi sunt deosebit de actuale în acest an: arată perfect pe orice tip de siluetă, conferă rafinament și feminitate, alungesc picioarele și ne fac talia mai suplă.

În continuare vă prezentăm mai multe ținute care au la bază fusta Palazzo, printre care veți găsi cu siguranță modelul preferat.

1. Fusta Palazzo de culoarea cafelei în combinație cu un pulover liber și o pălărie elegantă produce o impresie aristocratică.

2. Culoarea galbenă este perfectă pentru verile fierbinți, Palazzo de această culoare arată perfect cu o bluză cu dungi albastre foarte subțiri și cu o geantă de culoare aprinsă.

3. Palazzo pot fi incluși și în ținutele office, dacă nu aveți un dress-code foarte strict. Culoarea lor intensă va fi echilibrată de o cămașă albă și de niște accesorii clasice.

4. Pantaloni combinați cu o fustă vaporoasă vor transforma ținuta în una de vară.

5. Imprimeurile florale sunt foarte populare în acest sezon. Alegeți fusta Palazzo cu un astfel de imprimeu și combinați-o cu accesorii monocrome.

6. Talia lungă a acestui model se combină perfect cu topurile scurte. Dungile verticale vă vor alungi frumos picioarele! 

7. O bluză albă fără mâneci și fusta Palazzo vor forma un tandem rafinat și feminin.

8. Fusta Palazzo în versiune uni asortată corect va forma o ținută minunată de seară.

9. Fusta Palazzo în stil etno este la fel foarte în vogă.

10. Această fusta neagră este perfectă. Combinată cu o bluză de culoarea albastră și cu accesorii spectaculoase va forma o ținută fascinantă.

11. Bluza albastră și sacoul alb formează o combinație ideală, în care Palazzo se va încadra perfect.

12. Fusta Palazzo în tonuri pastelate va fi deosebit de actuală în vara anului.

13. Stofele ușoare cu imprimeuri interesante și o pereche de sandale vor fi perfecte pentru ținutele de vară.

Alegeți-vă modelul preferat de fustă Palazzo și veți arăta extraordinar în această vară!