Urmașii personalităților marcante din istorie: Descoperiți cine sunt și cu ce se ocupă!

Sunteți curioși să aflați cine sunt urmașii marilor personalități care au marcat istoria? Vă prezentăm nepoții, strănepoții și alte rude ale celor mai strălucite, celebre și influente personalități!

Edda Goering — botezată de Adolf Hitler

 

Micuța Edda a fost botezată de Adolf Hitler, iar la vârsta de șapte ani ea a rămas fără tată. În memoriile ei, Edda i-a menționat adesea pe ambii. La începutul anilor nouăzeci, potrivit multor conspiratori Edda s-a mutat în America de Sud și a supraviețuit într-un mod miraculos.

Aleida Guevara — fiica lui Che Guevara

 

Aleida Guevara, ca și celebrul ei tată, este o comunistă înflăcărată. Participă activ în viața politică a țării. Potrivit compatrioților săi, Aleida Guevara a luptat pentru drepturile omului în Cuba.

Strănepoții lui Albert Enstein — Paul și Thomas

Strănepoții autorului teoriei relativității nu seamănă unul cu altul. Thomas este medic, vorbește 4 limbi străine și este directorul clinicii ambulatorii din Los Angeles. Paul studiază arta, cântă la vioară și este stabilit în Franța.

Nepoate lui Elvis Presley — Riley Keough

Este nepoata legendarului Elvis Presley și, apropo, daca ați văzut filmul “Mad Max: Fury Road”, înseamnă că i-ați cunoscut și apreciat talentul.

Strănepoata lui Ernest Hemingway — Dree Hemingway

Are 29 de ani a reușit deja să-și construiască o carieră în calitate de actriță și model, iar casele de modă colaborează cu ea.

Nepoata lui Charlie Chaplin — Oona Chaplin

Oona Chaplin a apărut în sezonul al doilea al serialului „Urzeala tronurilor” a jucat rolul Talisei, o tânără pe care Robb Stark o cunoaşte pe câmpul de luptă şi de care se îndrăgosteşte. Vrea să continue să-și construiască o carieră în calitate de actriță.

Nepoata lui Alain Delon — Alyson Le Borges

Este un model de succes, și poate fi admirată în filmul “The Blue Island” în calitate de actriță.

Stră stră nepoata lui Lev Tolstoy — Ilaria Stiller Timor

S-a născut în Israel și nu cunoaște un cuvânt în limba rusă, dar este mândră de celebrul ei străbunic.

Nepoata lui Audrey Hepburn — Emma Ferrer

A studiat la Facultatea de Arte, este model și calcă pe urmele bunicii ei.

Nepoata lui Pablo Picasso — Diana Widmaier Picasso

Diana studiază arta contemporană și administrează compania de cercetare DWP Editions, care colectează informații despre bunicul ei și despre lucrările sale.