Unui bărbat tânăr și frumos i s-a spus că merită o altă fată! Povestea uimitoare a lui Ali și Gloria.

Psihologii spun că există criterii după care alții evaluează modul în care se potrivesc cuplurile. Există un stereotip potrivit căruia un bărbat „trebuie să fie puternic și înalt” iar o fată – „suplă și frumoasă”. Dar realitatea nu este o carte despre psihologie. Dovadă sunt eroii noștri de astăzi.

Gloria Shuri Nava, din SUA, este o fată „non-standard”, supraponderală, vlogger care postează recenzii pe YouTube despre frumusețe, machiaj și diverse feluri de mâncare. Gloria s-a născut în California, iar alesul ei este un bărbat cu aspect de model – Ali Henry, din Scoția. Odată ce a văzut unul dintre materialele video lui Gloria, s-a îndrăgostit de ea. “Glumește mult, râde și este întotdeauna cu bună dispoziție!”, a remarcat Ali.

Totul ar fi fost bine, dacă nu o singură problemă – neînțelegerea altor oameni. Fiecare apariție a îndrăgostiților în public a provocat șoc în rândul altor oameni și o mulțime de comentarii pe rețea – utilizatorii s-au distrat pe seama aspectului lui Gloria, iar băiatului i-au dat de înțeles deschis că poate găsi cu ușurință o fată mult mai interesantă!

Majoritatea comentariilor adunate de fotografiile lor comune au fost negative. Dintre cele mai inofensive: “Este atât de mișto! Un tip vede mai mult decât arată aspectul!” până la cele mai invidioase: “Are un iubit! Ce se întâmplă cu lumea asta?”. 

Cuplul a trebuit să dovedească sinceritatea sentimentelor lor și să rupă stereotipurile. Gloria a recunoscut că toți băieții ei au fugit de ea, neputând suporta presiunea constantă din rețelele de socializare. Cu toate acestea, Ali a fost mai puternic. După 2 ani de comunicare și întâlnire, îndrăgostiții au jucat o nuntă în Scoția. Desigur, Gloria nu avea de gând să slăbească pentru nuntă, pentru că Ali o iubește „așa cum este”.

Fotografiile de la nunta cuplului au făcut ca și cei mai înrăiți critici să se liniștească.

Urmărind instagram-ul acestei familii, este de înțeles că cuplul se bucură de fiecare zi petrecută împreună, călătoresc mult.

Acum Gloria este o personalitate faimoasă, a participat la emisiunea lui George Lopez (serial TV) și a jucat în episodul filmului „One Tree Hill”. Ali și-a primit recent doctoratul în psihologie clinică.

Cuplul acesta merită, fără îndoială, respect, deoarece o fată foarte frumoasă se ascunde în spatele unei siluete imperfecte. „Ali este cel mai bun lucru care s-a întâmplat în viața mea. Îmi oferă încredere în mine însumi.”, subliniază Gloria.

Apropo, datorită siluetei plinuțe ale Gloriei, este dificil să se stabilească vârsta ei (i se pot da 20 și 35 de ani). Poate de aceea bărbaților plac femeile cu forme?

Ce părere aveți despre acest cuplu? Ce le-ați fi dorit? Așteptăm cu drag comentariile dvs.