Unii oameni vă vor aprecia abia atunci când îi veți părăsi

Unii oameni vă vor aprecia abia atunci când îi veți părăsi. Când nu îi veți mai sprijini, nu le veți mai scrie, nu îi veți mai felicita de sărbători, nu îi veți mai primi cu drag în viața dvs.

Unii oameni vor înțelege cât de mult au fost iubiți abia atunci când își vor da seama că nimeni altul nu îi iubește la fel de mult. Abia atunci când nu vor putea găsi pe cineva care să iubească toate neajunsurile lor, care să se uite la ei cu ochi plini de fericire, care să îi facă să se simtă ca acasă – în siguranță și departe de haosul lumii din jur.

Unii oameni vor încerca să merite atenția dvs. abia atunci când nu o vor mai primi. Atunci când nu îi veți mai băga în seamă pe rețelele de socializare, când nu îi veți mai suna pentru a le spune cât de mult îi iubiți, când nu le veți mai dărui cadourile pe care și le doresc atât de mult, când nu veți mai lăsa totul pentru a le veni în ajutorul atunci când au nevoie.

Unii oamenii vor încerca să vă cucerească abia atunci când vă vor pierde. Când vor înțelege că aveți alternative, că altcineva va avea o atitudine mai frumoasă față de dvs., că nu mai acceptați să fiți ignorată, că au fost foarte egoiști.

Unor oameni le va fi dor de dvs. abia atunci când îi veți uita. Când veți uita să îi felicitați cu ziua de naștere, când veți uita melodia lor preferată, când veți lăsa în urmă amintirile și sentimentele legate de ei.

Unii oameni vor începe să vă respecte abia atunci când veți pleca. Atunci când vor înțelege că v-ați sacrificat de dragul lor, că de atâtea ori ați cedat în fața lor și i-ați iertat mereu, când vor înțelege că au confundat dragostea și bunăvoința dvs. cu slăbiciunea.

Unii oameni vă vor iubi abia atunci când veți înceta să îi iubiți. Când nu vă va mai lipsi vocea și atingerea lor, când nu îi veți mai privi cu acei ochi îndrăgostiți, când nu vă veți mai gândi la ei înainte de somn.

Unii oameni nu vor mai avea o nouă șansă să vă iubească, pentru că inima dvs. va aparține altcuiva, unuia care nu are nevoie să vă piardă pentru a începe să vă iubească din toată inima.