Unghiile în stil OMBRE – 28 exemple de design impecabil, actual pentru acest sezon!

Astăzi, varietatea de opțiuni în design de manichiură este fascinantă, deoarece fiecare domnișoară ce urmărește ultimele tendințe își poate alege propria manichiură la modă în funcție de propriile preferințe și gusturi. Una dintre tehnicile uimitoare de accentuare a unghiilor este manichiura modernă, numită Ombre, realizată folosind tehnica de gradare a culorilor. Merită să încercați, mai ales dacă vă place să experimentați. Priviți imaginile din acest articol și inspirându-vă, realizați designul potrivit pentru dvs.

1. 

2.

3.

Stilul Ombre a cucerit femeile atât la capitolul coafură cât și la manichiură. Ombre înseamnă vopsirea părului sau a unghiilor în culori gradate, de la o nuanță închisă la una foarte deschisă, cu treceri insesizabile.

4.

5.

Manichiura Ombre este una dintre cele mai de efect. Pare complicată la prima vedere, dar nu e deloc așa. Oja care își schimbă culoarea va schimba complet felul în care vă faceți manichiura!

6.

7.

Manichiura Ombre are multe variante, ceea ce vă permite să creați imagini originale și la modă, în care această manichiură îndeplinește unul dintre rolurile principale.

8.

9.

10.

Pentru a realiza manichiura Ombre, puteți folosi oje de unghii în nuanțe complementare sau tonuri color blok, însă cele mai potrivite sunt nuanțele care formează un gradient, de la nuanța cea mai deschisă la nuanța cea mai închisă din aceeași gamă de culori. Experimentați cu diverse combinații pentru a afla ce vi se potrivește cel mai mult.

11.

12.

13.

Experimentați cu nuanțe stilate, sclipici, picturi sau decor – acest stil va înnobila întotdeauna unghiile dvs. Folosind tehnica Ombre, puteți combina manichiura cu orice ținută vestimentară.

14.

15.

16.

Pentru a vă transforma unghiile din frumoase în magnifice, adăugați câteva pietricele, mărgelușe sau cristale. Această manichiură fantastică este potrivită pentru evenimentele deosebite.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Să fiți frumoase și elegante mereu!