Unghii perfecte: 20 de idei minunate pentru manichiura Dumneavoastră

Ce este important într-o manichiură? Designul, fără doar și poate și calitatea!

Și deoarece naturalețea rămâne mereu în tendințe, vă propunem, în articolul nostru, câteva idei de manichiură.

Manichiura franțuzească cu accente uimitoare.

Acest stil de manichiură a fost și va rămâne mereu actuală și fiecare doamnă sau domnișoară va putea găsi modelul care i se potrivește.

1. 

2.

3. 

Chic Combo: Negru și roz.

Combinația de negru și roz arată foarte elegant, fiind o combinație care s-a observat în acest sezon mai mult ca niciodată.  Puteți, pe lângă designul general al unghiilor, să adăugați un decor suplimentar cum ar fi, de exemplu, paiete, strasuri sau dantelă.

4.

5.

Contraste.

Această opțiune este una foarte interesantă. Pentru a obține o manichiură spectaculoasă, puteți opta pentru contrastele de culori cu ar fi, de exemplu, negru, roz pal și argintiu.

6. 

Motive florale cool.

Femeile pot fi inspirate de orice: dar cel mai adesea de flori, acestea fiind foarte frumoase. Pentru anul 2018 sunt în vogă ștampilele, șabloanele, pictura manuală etc.

7.

8. 

9. French floral: o idee minunată.

10. Gradient și flori

11.

Figuri geometrice.

Figurile geometrice în designul unghiilor au fost foarte populare în sezonul trecut, dar nu și-au pierdut din actualitate nici acum. O astfel de soluție ar fi o opțiune ideală pentru femeile de afaceri. Este o manichiură spectaculoasă și la modă.

12.

13. 

Mată.

Unele din noi preferă unghiile mai naturale și aleg culorile nude mate. Cineva, dimpotrivă, preferă culorile aprinse. În ambele cazuri acest design elegant va atrage atenția și va pune în evidență stilul exclusivist.

14. 

15. 

16. Alb mat combinat cu argintiu.

17. 

Manichiura cu elemente de aur.

Este un hit al acestui sezon, arată minunat atât seara cât și ziua. Experimentați și veți descoperi noi idei minunate de design pentru unghii.

18. 

19.