Unghii ”Ombre” – 25 idei de manichiură elegantă!

Vă prezentăm astăzi idei de manichiură Ombre cu care o să faceți senzație în toamna aceasta. Stilul Ombre a prins foarte bine atât la păr cât și la unghii. Ombre înseamnă vopsirea părului sau a unghiilor în culori gradate, de la o nuanță închisă spre una foarte deschisă, cu treceri insesizabile. Vă invităm să admirați o selecție a celor mai actuale modele de design, ce vor fi foarte populare în acest sezon:

1. Aproape de cea franceză.

2.

Modelele de unghii Ombre sunt printre cele mai populare alegeri în materie de manichiură ale momentului, rămânând în topul alegerilor celor ce urmează tendințele chiar și în sezonul rece. Indiferent că ați auzit de ele sub denumirea de „unghii în degrade” sau le cunoașteți după denumirea englezească care dă și numele tehnicii de vopsire a părului, trebuie să știți că manichiura Ombre, în sezonul rece, se diferențiază doar prin nuanțe.

3. O manichiură fină pentru fiecare zi.

4.

5. Unghii ombre oglindă.

6.

7. Trecerea de la cafea la alb.

8. De la violet la roz și niște pietricele.

9. Ombre cappucinno.

10.

11. Combinație de gri și roz.

Tehnica Ombre Nail Art este relativ simplă, în ciuda faptului că necesită puțin mai multă răbdare din partea dvs și poate o selecție mai mare de lacuri de unghii decât putem avem în posesie. Dacă în sezonul primăvară/vară am preferat un degrade de la o nuanță bej deschisă la una închisă sau o gamă de culori vii precum roz-coral-portocaliu, în sezonul rece vom da preferință culorilor de bază: negru, violet, vișiniu și burgundy.

12. Manichiură liliac cu argint.

13.

14. Ombre cu sclipici.

15.

16. Ombre în combinație cu culoarea neagră.

17.

18.

19.

20. French cu oglindă curcubeu.

21.

22. Ombre în culori albastre de fructe de pădure.

23.

24. Manichiura gri cu decor de marmură.

25.

Iar dvs vă place manichiura executată după acest principiu? Așteptăm comentariile cu drag.