Unghii în nuanțe de roșu-cireașă: modele de manichiură pentru această primăvară

Sezonul de primăvară aduce schimbări. Ne schimbăm coafura, ne actualizăm garderoba și ne alegem alte modele de unghii, mai colorate și mai strălucitoare.

Culoarea acestui primăvară este roșu-cireașă care, sperăm, să vă placă!

Dacă în sezonul de iarnă nuanța preferată a fost Roasted Burgundy, o nuanță întunecată, în această primăvară alegem o culoare cu nuanțe roșu, violet și fucsia, mai puțin agresivă și care se combină destul de simplu cu machiajul și îmbrăcămintea. Este o culoare versatilă și la modă.

Frumusețea acestei culori se datorează faptului că este elegantă, stilată și modernă. Aceasta înseamnă că se potrivește perfect atât pentru o cină romantică, pentru un prânz de afaceri sau pentru fiecare zi.

Dacă v-ați plictisit de unghiile de aceeași culoare, puteți alege o manichiură în care fiecare unghie să aibă o culoare diferită, păstrând în același timp nuanța predominantă, adică cea de roșu-cireașă.

Această culoare arată perfect, indiferent de forma pe care o veți alege pentru unghiile Dumneavoastră: pătrate, în formă de migdală, rotunde sau ovale. O altă caracteristică a acesteia este că arată minunat cu orice tip de finisaj pe care îl veți alege, mat sau lucios. Dacă vă plac ornamentele, puteți adăuga flori sau cireșe mici pentru a obține o manichiură frumoasă și originală!

1.

2.

3.

4.

5.

6. Combinația dintre roșu și negru este foarte reușită nu doar în vestimentație, ci și în manichiură.

7. Ornamentele sunt o opțiune excelentă, mai ales pentru ocazii.

8. Această nuanță minunată este printre puținele care își păstrează eleganța și în variantă mată.

9. Nu uitați de faptul că manichiura trebuie să fie în armonie cu întreaga ținută.

10.

11.

Vă place această nuanță? Așteptăm cu drag să ne scrieți în comentarii!