Unghii de aur Golden Copper: 16 idei strălucitoare, perfecte pentru sărbători!

Culoarea aurie are o energie specială. Luciul metalic în diferite detalii pe pantofi, vestimentație sau manichiură este incredibil de relevant în 2020. Mai ales în ajunul sărbătorilor, este important să selectați idei de design magic și lipsit de plictiseală.

1.

2.

Nuanță de aur Golden Copper, la 100% va face față unei manichiuri festive. Va ajuta în proiectarea de modele incredibile, care îți bucură ochiul. În plus, nuanța de aur este o alternativă excelentă la culorile clasice de bej, roșu și albastru. Mulți deja s-au obosit de ele și sunt în căutarea unei nuanțe noi.

3.

Aurul nobil se combină perfect cu o varietate de nuanțe. Chiar și opțiunile cele mai simple, face designul mai expresiv și interesant. Reflexiile ”solare” ridică întotdeauna starea de spirit, ceea ce este deosebit de important în timpul iernii reci.

4.

Nobilimea culorii cuprului de aur nu poate să nu impresioneze. Există în această nuanță ceva puternic și fascinant. Poate fi folosită în tehnica ombre atunci când se formează o tranziție lină de saturație a culorii. Datorită acestei culori puteți realiza detalii clare și grafice de design. Este un asistent universal pentru o varietate de sarcini în designul manichiurii.

5.

6.

7.

8.

În plus, poate fi folosită ca o acoperire a marginii plăcii de unghii. În acest fel, veți obține o manichiură franceză foarte originală, în performanță modernă.

9.

Puteți accentua zonele aurii cu ajutorul dungilor strălucitoare. Acestea pot fi atât de culoarea argintului, cât și aurii.

10.

Chiar și cu nuanțele reci de gri, albastru sau turcoaz, această culoare se combină perfect. Manichiura începe să arate mai colorat și mai festiv. Această combinație radiantă este o soluție excelentă pentru manichiura de iarnă.

Chiar și dungile destul de subțiri și grațioase decorează designul. Elementele aurului de cupru arată deosebit de delicat cu roz și albastru pal.

11.

Tehnologiile moderne permit aplicarea unui strat de aur cu efect de ”antichitate”. În acest caz, se folosește o folie specială care lasă urme. Acest decor arată foarte elegant cu diverse nuanțe de bej.

12.

Opțiuni interesante pot fi create cu aur, paiete mari și o acoperire mai uniformă. Pe oricare dintre ele autocolantele sau pictura în negru arată foarte bine.

13.

14.

15.

16.

Vă place nuanța aurului de cupru? Susțineți ideile de design pentru manichiura festivă și cea de fiecare zi?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.