Unele idei sunt geniale! 24 de lucruri neobișnuite despre Coreea de Sud.

Majoritatea turiștilor care vizitează Coreea de Sud sunt de părerea, că această țară este o lume separată, unde viața are propriile legi. Coreea de Sud într-adevăr este o fuziune extraordinară a culturii tradiționale și a celei moderne de aceea este diferită de toate celelalte colțuri ale lumii. Sunteți gata să fiți surprinși?

Locul destinat femeilor însărcinate. Chiar dacă vagonul este plin, nimeni nu va ocupa acest loc.

Pentru copii există o intrare specială în metroul din Seul.

Toalete confortabile pentru mamele cu copii.

În loc de pahare de plastic, aici sunt folosite pungile de hârtie.

În zilele toride sau cele în care plouă la fiecare trecere de pietoni puteți vedea astfel de umbrele. Acestea protejează pietonii care așteaptă lumina verde a semaforului.

Pentru a nu murdări mâinile atunci când mănânci chipsuri.

În Coreea, oamenii au o atitudine deosebită față de transportul personal precum și mașinile străine. Iată de ce mulți șoferi folosesc aceste protectoare pentru uși.

În benzinăriile, care funcționează după principiul self-service, puteți folosi mănuși fără plată.

Sistemul de încredere în Coreea: proprietarul magazinului privește cumpărătorii din casă. Alegeți ce vreți să cumpărați și aruncați banii în cutia poștală.

Automatul de unde puteți cumpăra șosete. Probabil în ritmul coreean al vieții acest serviciu este foarte solicitat.

De aici puteți cumpăra un buchet de flori.

La intrarea în orice supermarket găsiți celule speciale unde puteți lăsa animalul până când faceți cumpărături. Ce ziceți de această idee?

Coreenii știu să economisească spațiul, de aceea unele parcări în această țară arată așa:

În Seul există locuri de parcare doar pentru femei. Acestea sunt mai lungi și mai late decât locurile obișnuite și sunt amplasate la un pas de clădire, astfel încât femeile să poată ajunge pe tocuri fără probleme.

O parcare pentru cărucioarele copiilor.

Toalete ”inteligente” care nu se limitează doar la muzică și iluminare: pe un monitor special puteți vedea care cabină este liberă.

Coreenii au o atitudine deosebită față de igiena orală. În acest restaurant puteți găsi periuțe, pastă de dinți, ață dentară, și loțiune. Este normal să vă spălați dinții după prânz și la locul de muncă.

Suport pentru săpun. Ați dori să aveți unul asemănător?

Pe perioada iernii rădăcinile copacilor din Seul sunt învelite.

Și tulpinile copacilor sunt protejate de îngheț.

Cabine pentru karaoke. Când vreți să vă relaxați puțin, această idee nu vi se pare atât de absurdă.

Cafenea în care există o spălătorie. Este o idee bună pentru turiști. Să speli aici câteva haine este mai ieftin decât într-un hotel. În plus, poți savura o cafea foarte bună aici.

Un adăpost în stația de autobuz, care vă protejează de vântul rece al iernii.

Pentru a reduce numărul persoanelor traumatizate, în rândul celor care au adormit în transportul public, autoritățile au alocat mijloace financiare și în autobuze au fost amplasate astfel de perne speciale.

Care idee vi s-a părut cea mai neobișnuită? Așteptăm comentariile dvs!