Iată unde să amplasați mașina de spălat într-o cameră de baie mică. Nu aveți nevoie de niciun designer!

Majoritatea oamenilor locuiește în apartamente nu prea mari. În astfel de apartamente, de obicei, baia ocupă foarte puțin loc. Este logic, întrucât din contul acestei camere se mărește suprafața de locuit a apartamentului.

Pe de o parte, camera de baie mică are un mare neajuns, chiar și cei mai iscusiți designeri nu o vor putea face mai mare. Pe de altă parte, dacă este amenajată corect, chiar și cea mai mică cameră de baie va deveni funcțională și confortabilă pentru a vă înviora dimineața sau pentru a vă relaxa seara.

Una dintre dificultățile amenajării băii este amplasarea mașinii de spălat. Plus la aceasta baia trebuie să includă cada sau cabina de duș, vasul WC, chiuveta.

Probabil nici nu mai vorbim despre uscătorul de rufe, dulăpiorul pentru mărunțișuri… Amplasarea mașinii de spălat este o problemă specială, deoarece o mașină obișnuită are niște dimensiuni impunătoare. Totuși noi am găsit soluția.

Amenajarea unei camere de baie mici

Echipa noastră vă prezintă 9 idei de amplasare a mașinii de spălat într-0 baie mică. Am fost cucerită de ideea Nr. 3.

1. Cel mai răspândit mod de amenajare este amplasarea mașinii de spălat lângă chiuvetă. Pentru mai multă armonie, uniți-le cu un blat. Oglinda de deasupra va lărgi vizual camera. 

2. O altă idee interesantă care va economisi spațiul din încăpere. Însă, se potrivește doar pentru chiuvetele montate mai sus. 

3. Sunt pur și simplu încântat de această idee! 

4. Dacă baia are o nișă, atunci folosiți-o neapărat . De exemplu, amplasați în interior mașina de spălat, iar spațiul rămas folosiți-l pentru depozitarea altor lucruri. 

5. Vă place acest design? Baia în cauză nu este atât de mică, dar inspirați-vă din modul de amplasare a mașinii de spălat. 

6. Unele proiecte de apartamente nu prevăd vreun spațiu pentru mașina de spălat, de aceea trebuie să fiți ingenioși. Este foarte comod să puneți mașina de spălat sub o chiuvetă plată. 

7. Creați mai mult spațiu liber prin înlocuirea căzii de baie cu o cabină de duș. Cea mai mică cabină are dimensiunile 80×80. În spațiul obținut puteți monta niște rafturi pentru depozitarea diferitelor obiecte. 

8. Ascundeți mașina de spălat într-un dulăpior sau înlocuiți ușa cu o perdea drăguță. 

9. O altă idee funcțională! Atrageți atenție la detalii!

Sfatul Echipei

Dacă aveți puțin loc în baie, nu înseamnă că ea este mai puțin confortabilă. Important este să fie funcțională! De asemenea, aveți grijă ca toate lucrurile să se combine armonios.