Unde este, la momentul actual, trupa Abba și ce fac membrii săi?

Această trupă a fost, la începutul anilor 70, unul dintre grupurile legendă din lumea muzicii disco şi a lansat o serie de piese de mare succes, precum “Mamma Mia”, “Dancing Queen” şi “Super Trouper”.

Dar, din păcate, trupa s-a destrămat în 1982.

Membrii trupei cântă foarte rar, doar ocazional și într-un cerc restrâns.

Annie-Freed Lingstad, 73 de ani.

După destrămarea trupei, a cântat o perioadă solo. Cântăreața a locuit o perioadă la Londra, apoi s-a mutat la Zurich, împreună cu cel de-al doilea soț.

A avut parte de momente grele în viață, a suportat două pierderi: a soțului și a fiicei sale. Annie Fried este implicată la moment în proiecte sociale și locuiește în Elveția.

Agnete Feltskog, 69 de ani.

Destrămarea trupei a fost o mare lovitura pentru ea. A urmat o carieră solo, dar fără prea mare succes. Apoi și-a pierdut părinții, iar mai târziu s-a căsătorit a doua oară, dar această căsnicie a durat doar 4 ani. La momentul actual locuiește singură la Stockholm, a renunțat la muzică și se ocupă de proiecte sociale.

Benny Andersson, care are acum 72 de ani și Bjorn Ulveus, care are 74 de ani și au continuat cariera muzicală. Au creat un duet, dar până la urmă au început o carieră solo.

Dar, spre deosebire de Bjorn, care în loc de muzică, se ocupă de proiecte sociale și caritabile, Benny nu s-a despărțit de muzică. Scrie piese, este producător și a creat și o orchestră.

Cei patru membri ai trupei Abba au fost văzuți pentru ultima oară în public în ianuarie 2016, la o petrecere privată.