Un vânzător mi-a explicat cum să-mi cumpăr încălțămintea fără a o măsura

Într-o bună zi am mers la piață să-mi aleg o pereche de pantofi. Deoarece nu prea avem chef să-i măsor, un vânzător mi-a explicat cum să aleg pantofii fără a-i încălța.

Desigur, nimeni nu vrea să-și cumpere pantofi și apoi să-i returneze.

Iată cum putem cumpăra încălțămintea fără a o măsura.

Mi-au plăcut imediat acești pantofi, dar nu aveam chef să-i încalț. Vânzătorul mi-a permis să-i iau acasă și, dacă nu-mi vor veni, să-i returnez. Pe lângă aceasta m-a învățat cum să aleg încălțămintea fără a o măsura.

Vânzătorul mi-a spus: „Înainte de a vă cumpăra pantofii vreau să vă dau un sfat util”. M-am gândit: „Merită să ascult cuvintele unei persoane care se pricepe”.

Iată ce trebuie să facem: luăm o cutie de carton, punem piciorul pe ea și desenăm conturul. Apoi decupăm acest carton și îl punem în pantofi. Ar trebui să se potrivească perfect.

Este un fel de branț cu care puteți merge la cumpărături. Branțul vă va ajuta să determinați dacă pantoful este potrivit atât pentru lungime, cât și pentru lățime. Dacă bucata de carton se încrețește pe lateral, atunci pantofii nu se vor potrivi. Branțul nostru trebuie să se potrivească perfect în pantof.

Am venit acasă și am măsurat pantofii pe care i-am cumpărat. Din păcate, nu mi s-au potrivit și i-am returnat. Branțul de carton s-a încrețit când l-am pus înăuntru.

Acum voi purta întotdeauna cartonul cu mine, nu ocupă mult spațiu și îmi este de mare ajutor. Această metodă este foarte comodă. O recomand tuturor.