Un trend pentru 2019 e combinația perfectă de bej și negru. Admirați ținutele cele mai stilate și elegante!

În acest an, cei mai renumiți designeri de modă din toată lumea, vă îndeamnă să optați pentru o combinație de negru și bej în vestimentație.

O decizie curajoasă 

Pantofi bej, combinați cu blugi negri și cu o geantă neagră. Cu câțiva ani în urmă designerii cu siguranță, erau să se împotrivească acestei idei și ar fi interzis realizarea ei. Dar vremurile s-au schimbat. În modă există din ce în ce mai multă libertate. Deci, ÎNAINTE! Experimentați și încercați totul! Adăugați un sacou bej de un model liber, cu elemente de culoare neagră, din diferite țesături. Obțineți o imagine irezistibilă!

Romantic, dar original 

Lăsați să fie o rochie neagră, cu o lungime puțin deasupra genunchilor și nu atât de mulată. Iar cizmele negre să acopere genunchii. Un cardigan de culoare bej, indică la o dispoziție romantică a fetei care a ales o astfel de combinație. Cu toate acestea, dacă rochia este foarte mulată și cizmele vor acoperi genunchii, veți obține o ținută extravagantă, chiar și un pic agresivă.

Să adăugăm puțină lumină 

O rochie neagră scurtă, ciorapi de culoare neagră, botine negri cu tocuri joase și geantă neagră – poate că este o ținută practică, dar nicidecum una elegantă. O ținută foarte obișnuită, de gen casual. Iar dacă veți adăuga la acestă combinație perfectă de lucruri negre, o vestă alungită bej, veți obține o ținută în culori mult mai deschise. Nu uitați bijuteriile masive, un ceas auriu sau un detaliu pe geanta dvs, pentru a adăuga puțină lumină în zilele reci.

Rafinată și elegantă  

În acest ansamblu de vestimentație totul este foarte bine gândit: pantaloni negri mulați, pantofi de culoare bej pe toc înalt, un palton parte peste parte de culoare bej și un pulover tricotat de culoare neagră, de un model liber. Toate acestea sunt completate de mânuși, geantă de culoare similară și ochelari de soare. Unicul accent este rujul strălucitor pe buze. Este suficient!

Romantism în tot  

Pantalonii negri de piele reprezintă piesa – vedetă a sezonului. În această fotografie pantalonii sunt iar combinați cu pantofii de culoare bej (pentru comoditatea acestei doamne, vârful pantofilor este realizată în culoare neagră). Peste puloverul subțire de nuanța laptelui este purtat un cardigan de o lungime puțin peste mediu, de un model asimetric.

O combinație inexplicabilă  

Un cardigan ușor cu sandale deschise? Amintiți-vă imediat de filmul ”Dragoste în orașul mare”, unde eroinele purtau sandale deschise, împreună cu articole din blană. Impresionant, dar acestei tendințe îi este dată lumina verde. Pantaloni de culoare neagră, mulați, sandale cu căptușeală de culoare bej, tot același cardigan bej preferat, de model parte peste parte, din lână subțire. De data aceasta, ansamblul este completat cu o geantă neagră de tip shopper.

Vă propunem să urmăriți și alte variante a combinației de bej cu negru, pe care le puteți folosi în ținutele dvs de zi cu zi:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

Alegeți orice ținută după gustul dvs și fiți mereu în trend!