Un test simplu care îți va dezvălui dacă ești cu adevărat introvertit

Cu siguranță, fiecare din voi s-a gândit, cel puțin o dată, la particularitățile propriului temperament. Potrivit statisticii, majoritatea oamenilor sunt extrovertiți și atenția lor este îndreptată, în primul rând, spre lumea înconjurătoare. Introvertiții sunt semnificativ mai puțini la număr și se consideră despre ei că le este mai ușor să se concentreze pe ceva nume. Prin urmare, putem presupune să se vor descurca fără mare efort la acest test.

Redacția noastră vă propune să analizați cu atenție, preț de 10 secunde, imaginile de mai jos și să găsiți obiectele ascunse, camuflate sau intruse, iar rezultatul la acest test vă va ajuta să vă determinați tipul de personalitate.

1. Începem cu cea mai simplă sarcină: găsește croissantul!

 

2. Undeva, printre aceste meduze se ascunde un balon de aer.

3. Găsește melcul!

4. O sarcină mai grea: găsește nasturele!

5. Nu oricine poate găsi aici fluturele!

6. Continuăm să sporim gradul de dificultate: în această imagine la sigur este o ceașcă de cafea!

7. O broască țestoasă s-a ascuns printre frunze!

8. La final: găsește bomboana printre pești!

Rezultate

Dacă ai găsit fără dificultăți toate obiectele ascunse, cu siguranță ești un introvertit. Posezi un spirit unic de observație, ești capabil să te concentrezi asupra unui lucru și să analizezi orice detaliu. Preferi mai degrabă singurătatea în locul unei găști zgomotoase și nu te grăbești întotdeauna să-ți exprimi emoțiile.

Dacă nu ți-a fost interesant să cauți obiectele ascunse și ți-ai pierdut răbdarea, atunci fără îndoială ești un extrovertit. Ești extrem de activ, impresionabil și emotiv. Îți este foarte greu să stai locului, îți place să comunici cu diferiți oameni și știi să atragi atenția asupra ta.

Dacă ai întâmpinat dificultăți, dar totuși ai trecut testul, atunci ești ambivert – un tip de personalitate flexibilă. Ești o persoană versatilă, ce se poate adapta la diferite condiții, în dependență de situație, și poți găsi limbaj comun cu oricine.

Au coincis rezultatele cu așteptările tale? Arată acest test și prietenilor tăi!

error: Content is protected !!