Un tată și cei doi fii ai săi au tăiat 80 de mașini de lemne pentru foc pe care le-au oferit persoanelor care îngheață!

Un gest de omenie!

Pentru a face un bine nu este neapărat necesar să fii milionar. Este important să avem dorință.

Shane McDaniel a postat câteva fotografii pe Facebook unde este alături de fiii săi. Ei au pregătit 80 de mașini de lemn de foc pentru a le duce familiilor nevoiașe.

„Nimeni nu va îngheța în perioada sărbătorilor” a scris McDaniel, în vârstă de 47 de ani, oferind transport gratuit.

În câteva zile postarea sa fost vizualizată în întreaga lume. Au început să-i apară diferite mesaje, unii cereau lemne de foc, alții cereau ajutor, au primit scrisori de mulțumire și chiar cereri în căsătorie.

De la începutul lunii noiembrie McDaniel și fiii lui au oferit lemne persoanelor care nu au bani ca să-și încălzească casele.

Caitlin Ticker, 28 de ani, care locuiește împreună cu fiica ei de 3 ani într-o rulotă în Lake Stevens a fost încântată de ajutorul lui McDaniel, deoarece soba cu lemne este unica lor sursă de căldură.

Abby Valentine de 42 de ani la fel a primit ajutor. Se descurcă foarte greu după ce fiul său mai mare a pierdut lupta cu viața în urma unui accident care a avut loc în luna aprilie.

McDaniel este proprietarul unei fabrici de bere. Postarea sa i-a determinat pe mai mulți oameni să se alăture acestei inițiative.

Majoritatea persoanelor care primesc lemn de foc își exprimă recunoștința și își ascund cu greu lacrimile de bucurie.

În timp ce alții uită să spună un simplu „mulțumesc”. Dar voluntarii încearcă să-i înțeleagă, spunând că pentru ei este important să-i ajute pe alții, fără a aștepta ceva în schimb.

Este un gest minunat, nu-i așa? Ați întâlnit asemenea inițiative în orașele voastre? Scrieți-ne în comentarii.