Un stilist renumit a enumerat câteva modele de bluze și pulovere pe care femeile de după 50 de ani nu ar trebui să le poarte

Evelina Khromchenko este un stilist rus celebru care le oferă adesea recomandări femeilor de după 50 de ani, ea însăși aparținând acestei categorii de vârstă. Le recomandă doamnelor să aibă mare grijă atunci când își aleg ținutele, care trebuie să fie la modă, dar și dă țină cont de faptul că nu orice tendință este potrivită pentru o femeie adultă.

Iată care sunt modelele de bluze pe care ar trebui să le evităm.

Vintage.

Chiar dacă vă plac lucrurile vintage, stilista nu le recomandă femeilor de vârstă mijlocie deoarece riscați să păreți mai în vârstă.

Prin urmare, oricât de frumoase ar fi bluzele vintage, trebuie să renunțați la ele.

Hainele mulate.

Există două motive pentru care ar trebui să renunțați la hainele strâmte. În primul rând pentru că au ieșit din modă.

În al doilea rând pentru că este prea puțin probabil ca o femeie de după 50 de ani să aibă o silueta perfectă, iar hainele mulate nu numai că nu vor ascunde, ci și vor sublinia imperfecțiunile.

Modelele scurte.

Puloverele scurte sunt foarte ciudate. Ce rost are să porți o haină călduroasă, dacă lasă o parte a corpului dezgolită? Chiar dacă purtați pantaloni cu talia înaltă, acest set nu este potrivit pentru vremea rece.

In plus, pentru a purta astfel de haine, trebuie să un abdomen bine lucrat.

Cu broderie.

Acest element de decor vă poate distruge complet imaginea, deoarece nu mai este la modă.

Cu guler voluminos.

Stilista nu recomandă puloverele cu guler voluminos deoarece pare demodat și, pe lângă aceasta, nu acoperă gâtul, îndeplinind o funcție exclusiv decorativă.

Puloverele pe gât sunt mai practice, mai ales că vor ascunde ridurile de pe gât.

Modelele transparente.

Tendința modernă către transparență ar trebui folosită cu prudență. Este extrem de dificil să creăm imagine armonioasă, dar nu vulgară. Bluzele transparente li se potrivesc modelelor tinere, care au un corp perfect. Dar o doamnă riscă să arate vulgar.

Dacă doriți să fiți în pas cu moda, alegeți o bluză care are doar mâneci transparente.